Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in composiet zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in composiet zetten:

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een nieuwe afsluiting voor de achtertuin laten plaatsen over een lengte van +/- 10 meter, hoogte 1m80. Qua type wil ik ofwel een composiet afsluiting, anders een draadafsluiting met bovenbuis. Ook wil ik de mogelijkheid van een tuinpoortje (breedte 80cm) te installeren. Houten schutting af te breken.

Composiet afsluiting plaatsen

Omheining nodig tussen onze tuin en tuin van de buren van ongeveer 12 meter. Voorlopig nog braakliggend terrein dus alles is mogelijk

Afsluiting in composiet zetten

Afsluiting met een lengte van 29 meter zonder hoeken. Ik wil graag een hoogte van 2 meter.

Afsluiting in composiet zetten

Composieten afsluiting te plaatsen, dit voor een 60 lopende meter. 180 cm hoog moet volstaan, mogelijks een deel aan de straat iets hoger indien mogelijk. Voor plaatsing afsluiting moet men een coniferenhaag verwijderen.

Composiet afsluiting in rechte lijn plaatsen

Afsluiting rechte lijn, lengte van 22 meter dit is een rechte lijn, de hoogte 1.80 meter. Er moet geen afsluiting weggenomen worden. Geen poortje.

Afsluiting in composiet plaatsen

Composiet afsluiting plaatsen tussen 2 geburen. Gaat om 25 lopende meter afsluiting van 180 cm hoog. Er staat momenteel ook reeds een afsluiting, nog niet zeker of ik deze zelf weghaal of dit ook voor vakman is.

Kunststof afsluiting plaatsen

Verwijderen van een haag , en plaatsen van een omheining . Lengte ongeveer 11. 50 meter - hoogte 1. 80 meter. Een composiet omheining plaatsen. Tussen de buren.

Composiet afsluiting plaatsen

Nu omheining met betonplaten en deze moeten verwijderd worden en vervangen door composiet afsluiting. Afsluiting van 38 m lang 2m hoog