Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting met draadpanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting met draadpanelen plaatsen:

Afsluiting zetten

Omheining plaatsen achter carport en rondom tuin. Het gaat om 4 stukken van in totaal 43 meter en een poort erbij. Graag een afsluiting in draadpanelen met een standaardhoogte. Het is een nieuwbouw, dus geen oude omheining om weg te nemen.

Draadpanelen zetten

Zwarte tuinafsluiting met betonplaat (ligt er nu ook, weet niet of die nog bruikbaar is) en buis bovenaan ofwel draadpanelen. Hoogte 1m80, lengte 20 m. Poortje van 2 meter. Eventueel met kunststof strips. Oude afsluiting halen we zelf weg.

Draadpanelen plaatsen

Rechte lijn: deel 1 van 14m lengte en ongeveer 1,8m hoogte, aansluitend deel 2 van 13 m lengte en ongeveer 1,5m hoogte. Oude afsluiting verwijderen we zelf.

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Metalen tuinafsluiting plaatsen. Graag rechte draadpanelen zonder boordstenen en met zwarte rolband van 19cm. 16,5m x 1.8m (+1.5m 1.2m) + 18m x 1.8m + 24m x 1.8m. Zijde van 24m is op kosten van buurman.

Draadpanelen plaatsen

Installeren van draadpanelen. Hoogte van 2 meter, lengte is 45 meter. Er staat geen afsluiting op dit moment, dus er moet niets afgebroken worden.

Draadpanelen plaatsen

Rechthoekig perceel waar ik draadpanelen met betonplaat wil. Afmetingen zijn 115m, 16m en 90m. De hoogte van de draadpanelen liefst 2m, maar als dat niet mogelijk is, is een gewone afsluiting ook goed. het zijn twee gebouwen. Bij het tweede gebouw (met 90m) moet er geen afsluiting vooraan. Er moet geen oude omheining weggenomen worden.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.