Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in hout of composiet plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in hout of composiet plaatsen:

Afsluiting in hout of composiet plaatsen

Nieuwe afsluiting plaatsen in hout of composiet. Dit voor een 50 lopende meter.

Nieuwe houten afsluiting plaatsen

De werken betreffen 20 lopende meter omheining waar momenteel een oude omheining bestaande uit betonnen palen met een draad met hoogte 1m ertussen. Deze dienen vervangen te worden door een hoge afsluiting wegens grote jachthond van de buren. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Betonnen afsluiting zetten

Verwijderen en vervangen van een bestaande betonnen omheining in de tuin van een rijwoning door een nieuwe in beton of combinatie beton met hout. Lengte 10 meter, hoogte 1,8 à 2 m.

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw. Twee kanten, in totaal gaat het om 108 lopende meter. Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn. Materiaal te bespreken met vakman, hout of composiet.

Houten afsluiting plaatsen

interesse in mooi-ogende en effectieve tuinafsluiting langs drukke straat. lengte : 40 à 20 m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout

Houten afsluiting plaatsen

Omheining tussen 2 tuinen . Lengte 18 meter Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Houten afsluiting zetten

Voor onze stadstuin in Ledeberg zoeken we een moderne, houten tuinafsluiting voor 1 zijde van de tuin. De oude tuinafsluiting dient afgebroken en vervangen te worden. Het gaat over zo'n 6 lopende meter. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Houten afsluiting met beton en hout plaatsen

Hoogte afsluiting 180 cm, ongeveer 130 lopende meter. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken