Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting in hout of composiet plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting in hout of composiet plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinscherm plaatsen met palen die enkel zichtbaar zijn aan de achterkant. We hebben 36m² hout nodig. 17,60 lopende meter 18m nodig hebben. Er staat geen oude afsluiting meer

Draadafsluiting zetten

Ofwel een houten afsluiting met betonversteviging. Geïmpregneerd hout of hardhout. Ofwel een draadafsluiting met betonversteviging en bovenbuis. Afgewerkt met VDM Lamellen. Alleenstaande woning. Het gaat om een alleenstaande woning, ongeveer 120 meter - 4 hoeken - 4 zijden.

Plaatsen betonnen afsluiting

Plaatsen van betonnen afscherming met een hout look tussen 2 halfopen bebouwingen (opritten), voor een lengte van 20 à 25 meter in één lengte, hoogte 2 meter. Eventueel ook het weghalen van bestaande kapotte sparren (2.5 m hoog - 35 stuks ).

Houten afsluiting plaatsen

Lengte van de afsluiting: 45 lopende meter, hoogte mag 1,8 meter zijn. Indien mogelijk ook graag huidige laurierhaag verwijderen. Materiaal graag: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten afsluiting van 15 meter lang en 180-200cm hoog. Liefst in het hout maar elke andere mooie oplossing is ook bespreekbaar.

Betonnen afsluiting vervangen door houten panelen

Wij zouden in onze tuin graag onze huidige afsluiting laten verwijderen en vervangen door 2 nieuwe stuks in hout. Er moet in deze platen ook 1 deur zijn.

Betonnen afsluiting met hout plaatsen

Op zoek naar een vakman om een nieuwe afsluiting te zetten. Dit voor 50 lopende meter met hoogte 2 meter en nog 50 meter met hoogte van 180 cm. Betonnen afsluiting met houten panelen of planken tussenin.

Omheining met beton en hout zetten

Lengte van de afsluiting is 15 meter, gevraagde hoogte minstens 1,80 meter. Ik had graag een betonnen afsluiting opgevuld met hout.