Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

wij verhuizen begin september naar een nieuwe woning. Het betreft een woning met een grondoppervlakte van om en bij de 1700 m2. De Tuin is reeds gedeeltelijk afgesloten (draadafsluiting), maar nog niet volledig. Wij hebben een hond en twee katten en zouden graag hebben dat de achtertuin volledig afgesloten kan worden, zodat onze dieren daar vrij kunnen rondlopen zonder dat we bang moeten zijn dat ze de straat gaan oplopen. Hiervoor zal langs weerszijden van de woning waarschijnlijk nog een extra stuk afsluiting geplaatst moeten worden van (langs weerszijden) de woning naar de afsluiting van naar ik schat een 5-tal meter. Wat de meest praktische oplossing is, laten we eigenlijk over degene die afsluiting wil / kan plaatsen.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil tussen ons en de buren een schutting plaatsen. Lengte is ongeveer 24 meter. Hoogte van de afsluiting 2m. Ik opteer voor betonnen palen met een onderplaat van ong. 40cm in antracietgrijs. Tussen de palen mogen er tand-groef latten komen. We weten nog niet of we onderhoudsvrij hout of composiet kiezen. Graag een aparte berekening om de oude verweerde betonplaten met onderplaat te verwijderen en eventueel af te voeren. (Ong 24m)

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen afsluiting 25 meter lengte, 2m hoog. Ook nog zij-afsluiting haaks hierop van 4m met een deur van 1m erin. Voorafgaand verwijderen van dennenhaag. Materiaal : composiet planken & palen.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 15m x 2,4 m met betonnen palen plaatsen.

Kunststof afsluiting plaatsen

Bestaande betonnen palen moeten weg gehaald worden. Lengte =11m. Maar het zijn wel panelen die naar achter toe lager in hoogte zijn. Eerste 2 ongeveer 2m dan zakken naar 1,70 en laatste 2 ongeveer 1,40. In totaal zou er zo 30-50 meter geplaatst moeten worden.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van min. 14m x 1.9m (indien voortgebouwd kan worden op bestaande afsluiting), anders 20-25m x 1.9m. Graag ook deur aan 1 uiteinde om langs boskant de netels 1-2x/j te kunnen verwijderen. Zonder bovenbuis, met betonplaat onderaan maar zonder bovenbuis.

Betonnen afsluiting plaatsen

Sleufpalen en onderplaten plaatsen voor betonnen tuinafsluiting. Het betreft 7 platen aan elke kant dus in totaal 14 platen met 4 eindpalen.

Kunststof tuinafsluiting plaatsen

Kunststof tuinafsluiting van ong. 20m met betonnen onderplaat en palen. Graag antraciet kleur. Oude afsluiting moet weggehaald worden.