Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting zetten

We wensen graag betonplaten zonder structuur (egale betonlook) als omheinig te laten plaatsen. Gaat over lengte ongeveer 100m en hoogte 1,80m.

Betonnen afsluiting plaatsen

22 lopende meters 1 kant structuur Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen. Afsluiting met metalen palen , betonen plaat onderaan en daarop pvc lamellen tot 180 cm hoogte en 40 meter lengte. Nieuwbouw: nu staat er nog geen afsluiting.

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik zoek een afsluiting voor 4 meter breed en 2 meter hoog - tussen 2 muren. Graag een kunststofafsluiting met dichte panelen. Afhankelijk van de prijs zou ik nog ongeveer 10 meter tussen 2 tuinen willen zetten.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting van ongeveer 20m lang en 2m hoog met alu palen en ook een deur/poort die ondoorzichtig is.

Houten afsluiting met vlechtwerk plaatsen

wij zouden in de hoek van onze tuin een vlechtwerk van wilg willen plaatsen. De ene zijde is ongeveer 7m, de andere 5m. We zouden een hoogte van 2m willen. Geen oude afsluiting weg te nemen.

Betonnen afsluiting plaatsen

De afsluiting is langs de een kant 12.40 de andere kant 12.47 en de achter kant 3.33 dus het zou gaan om twee starters palen en 2 hoekpalen en 11 tussen palen en in beton met dan ook beton platen van onderkant en de rest op vullen met hout. de kant van de 12.47 staat op mijn erf . Oude afsluiting wordt afgebroken.