Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe afsluiting plaatsen:

Open afsluiting met verticale latten in pvc plaatsen

Ik wil aan de straatzijde een witte PVC afsluiting voor een lengte van 12.30 m en hoogte ± 1 m. ( Het moet een afsluiting in pvc zijn type white picket fence. Het gaat om een open afsluiting met verticale latten.

Betonnen afsluiting plaatsen en andere afsluiting verhogen

Door een recente verbouwing is de afsluiting met één buur op komen te liggen. Graag zouden we hier een betonnen afsluiting plaatsen voor zo een 5 meter. Bij onze achterbuur zouden we graag de afsluiting met 1 betonplaat verhogen, dit is voor zo een 9 lopende meter.

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Plaatsen afsluiting voor een 15 tal meter. Afsluiting met betonplaat en houtstructuur en zoeen 180 a 200 cm hoog.

Afsluiting in deels hout en deels zwarte draad te plaatsen

Interesse in 30 meter houten afsluiting, hoogte 180 cm met tussenstijlen in beton, alsook betonplaat 20 cm aan onderzijde. Overige 90 meter in zwart draadnet, ook hoogte 180 cm, ook met bovenbuis op betonwand van 20 cm. Er is geen oude omheining die weg moet.

Haag vervangen door een houten tuinafsluiting

Wij zouden graag onze bestaande haag laten weghalen en in de plaats een houten afsluiting willen laten plaatsen. Het gaat over een lengte van ongeveer 15 meter, hoogte 1m80.

Uitbreken oude en plaatsen nieuwe Bekaert omheining

Het betreft het uitbreken van een bestaande houten omheining en plaatsen van een nieuwe omheining in groene Bekaert draad met zwarte plastiek of alternatief om doorkijk te voorkomen. Het gaat over +- 15 lopende meter. De huidige houten afsluiting staat met houten palen in de grond.

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe

Afbreken van 38 lopende meter betonnen platen en plaatsen van nieuwe of met beton/houten planken. In totaal is er 50 meter te zetten.

Plaatsen van een geluidswerende omheining

Wij wonen in een alleenstaand huis met aanpalend onze buren. Hiervoor willen wij voor zo een 10 à 15 lopende meter een geluidswerende afsluiting plaatsen.