Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts:

Afsluiting en tuinhuis plaatsen in dezelfde houtsoorts

Houten tuinafsluiting plaatsen + het zetten van een tuinhuis dit allemaal in het zelfde houtmateriaal. Thermowood,Europees hout, Eik, Kastanje, Wilg. Er moet tussen de 10 en 50 meter omheining geplaatst worden.

Tuin opfrissen + schutting

We hebben een tuin van ongeveer 72m² en zouden graag nieuwe klinkers willen(nu liggen eer ook klinkers maar in een ronde vorm en we zouden dat recht willen), grasmatten (ons gras gaat ook in een heuveltje maar we zouden dat graag helemaal plat willen) en een schutting achteraan plaatsen (houten afsluiting met onderaan beton). 9x9m - is een tuinhuis maar dat zouden we graag weg willen en er gewoon klinkers leggen. - tuinhuis zou al weg zijn zodat enkel de klinkers moeten gelegd)

Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen

Tuin is 8 op 30 m de schutting moet vernieuwd worden en eventueel ook een tuinhuis plaatsen. Naderhand zou ook de rest van de tuin, voornamelijk beplanting, onder handen moeten genomen worden. Oude betonnen afsluiting afbreken.

Betonnen afsluiting plaatsen

De woning is een half open bebouwing en de grond er tegen aanpalend is verkaveld en zal binnen korte tijd verkocht worden.Vanaf de zijgevel heb ik 3 meter gras tot waar ik de omheining wil plaatsen. Aan de linkerkant over een lengte van circa 34.5 lopende meter . Naar het huis toe (vooraan)1 plaat en een poort van 1.8m hoog op 1.2m breed met ingebouwd slot Aan de achterkant circa 14 lopende meter van max 1meter hoog. dan terug naar het huis toe naast het tuinhuis circa 3 meter op max 1 meter 1 poortje van 1.2m breed en 1.2m hoog zonder slot en zonder ijzeren kader. Het poortje zou tegen het tuinhuis geplaatst worden. Nu staat er nog niks.

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.

Herstellen tuinafsluiting

Onze tuinafsluiting is omvergewaaid door de storm. In functie van de verzekering vragen wij een bestek van de opgelopen schade voor herstelling. Tuinafsluiting : houten afsluiting met latten. 20 jaar geleden geplaatst. 2 à 3 panelen houten afsluiting naar achter gevallen. Liggen nu tegen tuinhuis van gebuur.

Vernieuwen tuinafsluiting en heraanleg tuin

Project A Wegnemen oude afsluiting deel a = 22 m in betonplaten met wegzagen haag en deel 2 = 40 m weipalen met draad. Vervangen door nieuwe tuinafsluiting wellicht in metalen palen en draad onderkant betonboord en windvrij maken (winddoek ?). Project B Plaatsen tuinhuis en hondenren Project C Heraanleg bestaande tuin (+/- 4 are) Startdata te bespreken

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou 10cm.na de scheidingslijn willen laten plaatsen. Ik schat op 46 meter.beide kanten 20meter aan beide kanten en 6 meter aan achterkant achter tuinhuis. Ik zou graag stevige schutsels hebben en zonder onderhoud Wanneer kunnen die eventueel na akkoord geplaatst worden. Momenteel staat er géén afsluiting.