Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting verstevigen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting verstevigen:

Afsluiting verstevigen

Op zoek naar een vakman om een bestaande afsluiting van 85 à 90 meter lang te verstevigen.

Verstevigen van afsluiting

Wij hadden graag onze houten steunpalen tussen de schermen vervangen door betonnen palen van 10x10. Onze panelen zijn bovenaan afgerond (top 2. 20m), de breedte van de schermen zijn 2m. Onderaan rusten de schermen op een betonplaat. De huidige palen zitten met een pin in de grond. Graag een vervanging van deze door betonpaal met een diepte 80cm. Er zouden 4 palen moeten vervangen worden.

Bestaande tuin (bouwgrond) naast de ...

Bestaande tuin (bouwgrond) naast de woning. Verwijderen oude Coniferen en rode dendorons, 3 zijden. Bestaande afsluiting doortrekken en voorzien van inkijkwering. Verstevigen en verbreden van beek rand. Coniferen plaatsen op 1 meter van de afsluiting op 3 zijden. Haagbeuk voor afschijding achterste tuin deel. Haagbeuk op 3 zijden van terras. Houten (of natuursteen) terras rechthoek. Houten terras L vormig. Oprit in asvalt verwijderen en vernieuwen in natuursteen blauwe Vetn. Poort aanpassen of vernieuwen en automatiseren.