Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Oude afsluiting vervangen door een nieuwe" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oude afsluiting vervangen door een nieuwe:

Volledige renovatie van de tuin

Verschillende werken om de tuin van ongeveer 30 m² te renoveren - nivelleren en kunstgras plaatsen - 2 terrassen te renoveren van elk ongeveer 4 m². Ene deel worden uitgebroken en met dezelfde tegels heraanleggen. Andere terras is om volledig opnieuw te doen - Boordstenen plaatsen. - Plantenbakken in arduin of blauwe steen plaatsen. - Glazen afsluiting plaatsen naast de trap die naar beneden loopt. Momenteel staat daar een stenen afsluiting die moet vervangen worden.

Houten afsluiting te plaatsen

Laurierhaag verwijderen en vervangen door tuinafsluiting. Nieuwe afsluiting in vorm van tuinschermen of plankenwand in thermowood.

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 27m x 1.5m met bovenbuis en betonplaat onderaan plaatsen. Momenteel muur als scheiding die moet verwijderd worden. Poortje van 1.2m x 1.8m vervangen. Graag zwarte afsluiting.

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij willen onze houten afsluiting vervangen door een betonnen. Afmetingen van de 3stukken zijn 15,8m, 13m en 8,3m op 2m hoogte. Deel van de oude omheining moet weg gehaald worden.

Composiet afsluiting zetten

Composiet tuinafsluiting van ong. 35m x 1.8m vervangen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij willen graag de scheiding met onze buren vervangen door een thermowood schutting aangezien dit ook terug gaat komen in de afwerking van onze nieuwe garage. Het bedraagt ongeveer een lengte van 50m. Hoogte nog overeen te komen. De huidige afsluiting moet ook nog weggehaald worden.

Omheining tennisterrein herstellen

Afsluiting tennisterrein herstellen. Hoge conifeer is op de omheining gevallen. Conifeer is reeds verwijderd. Gezet in 1989 en stilaan aan vervanging toe. Bovenbuis en spandraden zijn stuk dus moet allemaal vervangen worden. 30 lopende meters.

Composiet afsluiting plaatsen

Draadafsluiting vervangen door composiet panelen. Het gaat over een lengte van 60 meter indien mogelijk 2 meter hoog.