Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen:

Kunststof afsluiting plaatsen

Zouden graag een afsluiting op keerwand, stepoc 14cm, zetten. Afsluiting 8 m. oude afsluiting niet af te breken. hoogte 1m80.

Houten afsluiting zetten

Willen graag een omheining in hardhout. 1 kant is 12,5 m andere kant 17,5 m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout.

Betonnen afsluiting zetten

Schutting als scheiding van mijn tuin met die van de buren. +-17m lang, hoogte min 1m80 voorkeur voor 2m hoog. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Draadafsluiting zetten

Afsluiting van 15 meter lang en een poortje en afsluiting op 2m70

Houten afsluiting zetten

We willen een betonnen wand van ongeveer 35 lopende meter en een draad of houtafsluiting van 80 lopende meter - Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting zetten

wij zouden op 1 lijn voor 30 meter schermen willen laten zetten (betonpalen met houten panelen ertussen), gaat over 1 rechte lijn dus er zijn geen hoeken nodig.

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Afsluiting in één recht stuk zetten

Afsluiting te zetten in beton of hout. Dit voor een 20 lopende meter in één recht stuk.