Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluiting zetten voor paardeweide" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluiting zetten voor paardeweide:

Composiet afsluiting zetten

Rechte afsluiting van 1750 cm met palen in de grond

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.

Betonnen afsluiting zetten

Voor betonmuur aan 2 zijden van de tuin: lengte 11 meter lengte 15 meter hoogte 2 meter enkelzijdig motief

Betonnen afsluiting zetten

Het zou over +-25 m recht tot achter zijn - Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten schutting die verwijdert moet worden idem met de palen die in de grond staan verankerd in beton. Er staan 3 schuttingen, een van die schuttingen staat 45° gedraaid tov de andere. De schuttingen lopen trapsgewijze naar beneden. De grootste schutting is 1,8m op 2m groot. De 2 andere schuttingen zijn 1 à 1,2 m breed en respectievelijk 1,60 en 1,20m hoog. Het is de bedoeling de oude schutting door de aannemer te laten uitbreken en er een nieuwe in de plaats te zetten.

Houten afsluiting zetten

Lengte is 16 meter, tussen 2 gebouwen als afsluiting tussen buren. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken.

Houten afsluiting zetten

tuinafsluiting van ongeveer 55 meter. zonder poort. naast verouderde betonnen platen van ongeveer 50à80cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Draadafsluiting zetten

Open bebouwing, hebben ongeveer 140m afsluiting nodig met eventueel poort Hoogte liefst 2m met bovenbuis systeem. Geen doorkijk naar de tuin.