Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Afsluitingen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afsluitingen plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen van metaal. De ondergrond is beton. En ik schat de lengte van mijn tuin ongeveer 15 meter. De hoogte zou ik graag op 1,80 meter hebben. Ik zou graag uit het zicht onttrokken worden van de buren. Is het mogelijk om mij enkele opties van afsluitingen voor te stellen.

Betonnen afsluitingen plaatsen

2x Betonnen afsluiting met structuur plaatsen van 16m x 1.8m. Is nieuwbouw waar terras aan geplaatst word.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen twee afsluitingen. Een met zwarte draadafsluiting met een hoogte van 1.80m en een lengte van 15m. Graag een afsluiting met betonplaat van 30cm + zwarte doek + palen diameter: 60mm en ingebetonneerd. Het tweede deel is ook een zwarte draadafsluiting zonder zwart doek, maar met een hoogte van 1.50m over een lengte van 60m. Ook met betonplaat en palen diameter 60mm ingebetonneerd.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 2 types afsluitingen. Eerste is 12m lang en 2 m hoog. Dit is een privé-afsluiting met plankenwand geplaatst tussen betonpalen. Andere afsluiting is 35m lang en 1.5m hoog. Dit is een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis.

Afsluitingen plaatsen

Wij hebben een oude vierkantshoeve gerenoveerd. In de zomer willen we beginnen met de buitenaanleg. We hebben een erf van 66 are dat we willen omheinen. De plannen zijn hiervoor getekend. Kastanje afsluiting (treillage), paardenomheining / post & rail 280 lopende meter 2m hoog paardenweide 85 lopende meter met poortje zwarte draad - bekaert

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Afsluiting in hard hout of composiet plaatsen

Onze schuttingen zijn omgewaaid deze winter door de vele windvlagen, en zou graag een (betere) schutting laten plaatsen dan degene die er voorheen stond. Waren houten schuttingen met houten palen, graag zou ik of beton palen met daartussen houten panelen, of composiet afsluitingen laten zetten. Afmeting : 15 lopend emeter

Duurzame afsluitingen plaatsen

Voor 3 huizen wil ik 3 keer een afsluiting tussen de verschillende terrassen laten plaatsen. Materiaal is te bespreken maar moet zeker duurzaam zijn. Het is niet meer dan 20 meter in totaal en maximaal 2 meter hoog. Ook moet er in elke afsluiting een deur komen.