Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Bamboe verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bamboe verwijderen:

Bamboe verwijderen

Bamboe in tuin verwijderen. Het zou gaan om ong. 16m² op 4verschillende plaatsen. Het betreft een rijhuis dus al het materiaal moet langs de voordeur.

Verwijderen bamboe

Bamboe van 8m lang, 1m breed en 2-3m hoog te verwijderen uit tuin. Afval afvoeren.

Verwijderen bamboewortels

De bamboe van mijn buurman heeft wortels en scheuten in onze tuin. Deze moeten professioneel worden uitgegraven en vervolgens moeten er nieuwe grasmatten geplaatst worden. Er dient rekening gehouden te worden met een ondergronds drainagesysteem.

Bamboe verwijderen

Bamboe over een lengte van ongeveer 20 meter verwijderen. Het is meer dan 3 meter hoog en toch ook zeker 1,5 meter diep.

Bamboe verwijderen

We willen aan de zijkant van ons vrijstaand huis bamboe laten verwijderen.de oppervlakte is een 20m2 & Deze heeft nogal wat uitlopers. Zo snel mogelijk te verwijderen.

Bamboe verwijderen uit mijn tuin

Bamboe dient verwijderd uit de tuin naast een terras. Strook van ongeveer 23m op 1m.

Bamboe verwijderen

De bamboe van de buren groeit in onze tuin. De overlast heeft plaats over een lengte van ongeveer 40 lopende meter (perceelsgrens). Ook graag advies over het gevaar voor de nieuwe klinkers en de betonnen platen van de omheiningsdraad.

Bamboe verwijderen

Oude bamboostruik van ongeveer 3-4m hoog indammen of permanent verwijderen. Oppervlakte is ongeveer 4m².