Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Bamboe verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bamboe verwijderen:

Bamboe verwijderen

Ik wil een bamboeplant in mijn tuin laten verwijderen gezien de wortels beginnen door te lopen naar mijn buur. De bamboe omvat een oppervlakte van ongeveer 1,5 bij 1,5 m. Zou moeten uitgegraven worden en de wortels moet men vernietigen.

Bamboe verwijderen

Ik moet zo snel mogelijk bamboe verwijderen die wortelt tot tegen de afvoerbuizen. Er moeten immers in augustus nieuwe afvoerbuizen worden geplaatst, en wortels verhinderen dit.

Bamboe verwijderen

Ik zoek een tuinman om een bamboe te verwijderen. Ruim 1 m².

Bamboe verwijderen en grond egaliseren

Een zou een bamboe verwijderd moeten worden samen de uitgroeide wortels een oppervlakte van 1m70 op 2m50. Nadien extra potgrond en egaliseren.

Bamboe verwijderen

Er moet een strook van 1,5 meter bamboe verwijderd te worden. Zodoende de aannemers voldoende ruimte hebben om onze muur te verwijderen.

Verwilderde achtertuin leeghalen en egaliseren

Achtertuin van 12 op 7 meter leeghalen. Verwijderen van houtwal, aarde, struikgewas en bamboe. Hierna ook nog lichtjes egaliseren zodat we hier opnieuw kunnen op zaaien.

Bamboe verwijderen

We hebben een grote tuin van 20 are. Op 3 uithoeken van deze tuin staat bamboe. Op alle plaatsen is deze aan het woekeren tussen de planten, bomen en onder het kleine stukje gazon. De overige planten te sparen en een aantal stukken +- 50 m2 zeker terug bamboevrij te krijgen.

Bamboe verwijderen

Wij wonen sedert oktober 2017 in een huurhuis. De eigenaar/verhuurder van het huis heeft echter een strook woekerende bamboe laten groeien en nu zitten wij met het euvel opgescheept. Het is een strook van ongeveer 1meter breed, op 6 meter lang, maar hier en daar komen al scheuten op door het gras. Om erger te voorkomen denken we dat de bamboe verwijderen en vervangen door een niet-woekerende bamboe beter is. Kunnen jullie een offerte geven aub voor het verwijderen van deze strook bamboe in onze tuin? De tuin is toegankelijk langs de zijkant met bv bobcat.