Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Bamboe verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bamboe verwijderen:

Bamboe verwijderen uit de tuin

In onze tuin hebben we bamboe die we graag met wortel weg willen. Ze zijn wel al gelijk met de grond maar blijven maar groeien.

Bamboe verwijderen + wilde winge

Mijn buren klagen dat de klimop onder hun stenen kruipt en vind geen oplossing, is +/- 2 m breed. De wilde winge of winde dreigt al mijn planten en bloemen te versmachten (linkerkant van mijn tuin, +/- 8m diep en 3 m breed).

Bamboe verwijderen

We hebben bamboe is onze achtertuin (die v bij de buurman komt) en we willen laten verwijderen. Op een smalle strook. Max 2m²

Bamboe verwijderen en egaliseren tuin

De bamboestruiken en 1 seringenstruik verwijderen en afval meenemen. Grond egaliseren zodat er een houten schutting kan geplaatst worden. Tuin : stukje van bamboe. Achteraan de tuin.

Bamboe verwijderen

Wij hebben +/- 30m² bamboe in onze tuin en zouden deze graag professioneel laten verwijderen.

Bamboe verwijderen

Ik wil een bamboeplant in mijn tuin laten verwijderen gezien de wortels beginnen door te lopen naar mijn buur. De bamboe omvat een oppervlakte van ongeveer 1,5 bij 1,5 m. Zou moeten uitgegraven worden en de wortels moet men vernietigen.

Bamboe verwijderen

Ik moet zo snel mogelijk bamboe verwijderen die wortelt tot tegen de afvoerbuizen. Er moeten immers in augustus nieuwe afvoerbuizen worden geplaatst, en wortels verhinderen dit.

Bamboe verwijderen

Ik zoek een tuinman om een bamboe te verwijderen. Ruim 1 m².