Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Omheining met draad en haag bij de buren. Langs onze kant willen we betonnen omheining plaatsen. Ene kant te omheinen. Op te meten door vakman.

Betonnen afsluiting zetten

Vakman voor 33m geplaatst met structuur enkelzijdig in antraciet geen bovenplaat gewoon 33 m geplaatst,dus palen en schotten

Betonnen afsluiting zetten

Schutting als scheiding van mijn tuin met die van de buren. +-17m lang, hoogte min 1m80 voorkeur voor 2m hoog. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Houten afsluiting zetten

We willen een betonnen wand van ongeveer 35 lopende meter en een draad of houtafsluiting van 80 lopende meter - Betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Betonnen afsluiting zetten

Afsluiting in betonplaten van 26m lengte en 2m hoogte te plaatsen.

Houten afsluiting plaatsen

Wij zijn opzoek naar een plaatser van schuttingen. Een schutting plaatsen van ongeveer 15 lopende meter met poortje plaatsen van ongeveer 90 cm breed. De schutting mag vastgemaakt worden op een betonnen keerwand en het poortje aan de gevel. Graag een schutting in hout.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting +-12m . Afbreken van betonnen afsluitign. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)