Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting plaatsen:

Betonnen tuinafsluiting plaatsen.

Betonnen tuinafsluiting van 40m x 2m plaatsen met betonplaten zonder structuur. Momenteel nog geen afsluiting, ondergrond is aarde.

Tuinafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Betonnen palen van ong. 0.7m hoog verwijderen aan weerskanten van de inrijpoort. Huidige kastanje tuinafsluiting van 12-14m x 1.5m en 12-15m x 1.5m verwijderen. Nieuwe kanstanje tuinafsluiting plaatsen met houten palen die in beton vastgeankerd zijn. Stevig alternatief voor betonnen tuinafsluiting om kastanje afsluiting te verstevigen. Nieuwe inrijpoort van ong. 1.5m plaatsen met nodige steunpalen van 1.8m.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 28m x 1.8m met ijzerdraad van 5cm x 5cm met betonnen onderplaat, betonnen palen en bovenbuis plaatsen. Graag zwarte kleur. 9m Is aansluitend met de afsluiting van buurman, dan 1 hoek van ong. 85° en dan 19m recht.

Betonnen afsluiting zetten

Op zoek naar een vakman om een betonnen afsluiting te plaatsen met houten schuttingen tussen. In totaal een tiental panelen in een L-vorm. De afsluiting moet 3 percelen afsluiten.

Betonnen afsluiting zonder structuur plaatsen

Betonplaten omheining ongeveer 30 meter, hoogte 2 meter plaatsen Liefst betonplaten zonder structuur dus een egale betonlook.

Betonnen afsluiting plaatsen

Recht stuk 28 meter hoek na rechts 10,50 meter, daarna nog een hoek na rechts van 9,60 meter. Betonplaten met hout structuur grijze /beige kleur.

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik prefereer schuttingen van meer dan 200cm. Met zo weinig mogelijk of geen zichtbare verticale palen. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) De afstand is tussen 10 en 50 meter

Plaatsen van een betonnen afsluiting

Betonnen afsluiting is in 1 rechte lijn volledig open +-36 meter lang, hoogte 1,80 meter. Afsluiting in houtstructuur.