Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen: hoogte max 1,80 à 2m lengte 28 lopende meter Betonnen afsluiting plaatsen. Nu staat er een haag die moet verwijderd worden. Beschutting: betonnen platen vanonder en daartussen houten panelen of planchetten

Betonnen afsluiting plaatsen

Langs 1 zijde van de tuin een betonnen afsluiting willen laten plaatsen voor ongeveer 34 lopende meter en graag min. 2 meter hoogte. Nu staat er een afsluiting. Eventueel prijs voor afbraak.

Vernieuwen van een afsluiting

Vervanging van een dertigtal meter omheining. Nu betonnen platen die aan vervanging toe zijn Betonplaten met houtschutsel of composietplaten.

Draadafsluiting plaatsen

Betonnen palen met gat en groef . Betonnen platen van 200x40 . In het totaal 50 lm met draad van 122 cm hoogte voor toebehoren en afwerking prijs van groen en zwart. Oude afsluiting zal door klant afgebroken worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonplaten omheining met totale lengte van +/-80m. Van aan het straat te beginnen, +/-60m tot achter in de tuin, hoek naar rechts van +/-15m, daarna terug een hoek naar rechts van +/- 8m. Totale hoogte van 2m.

Betonnen afsluiting plaatsen

Het is een wand in de scheiding van betonnen palen en betonnen structuurplaten met de buren op de grenslijn tussen ons beiden. Vanaf de straatkant tot de bouwlijn (10 m) ongeveer 80 cm hoog en verder ongeveer 20 m ver en daar dan ongeveer 2 m hoog. We hadden graag een houtstructuur/gemetselde stenen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 13,80m en minimum hoogte van 2meter. betonplaten/betonpalen met houtenpanelen en een 2de prijs voor betonplaten met gaasdraat met zichtwerkende doek. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken

Betonnen afsluiting plaatsen

Een betonnen afsluiting met structuur ongeveer 17 elementen lang rechtdoor Bereikbaar met kleine graafmachines tot 3 meter hoog en 2.40 m breed