Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van houten schutting met betonplaat eronder ongeveer 10 meter en een betonnen scheidingswand van 10 meter ongeveer 80 of 60 cm hoogte.

Betonnen afsluiting zetten

Voor betonmuur aan 2 zijden van de tuin: lengte 11 meter lengte 15 meter hoogte 2 meter enkelzijdig motief

Betonnen afsluiting zetten

Het zou over +-25 m recht tot achter zijn - Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)

Betonnen afsluiting plaatsen

Op ons terras achteraan staan nu houten panelen die moeten vervangen worden. Nu staan er 6 panelen van 1.80 m op 1.80 m. Graag hadden we nu betonnen panelen gezet met structuur.

Plaatsen afsluiting en onderhouden tuin

Er is een betonnen afsluiting aanwezig waarvan er één plaat gebarsten is en één paal die vastgezet moet worden. Daarnaast zouden er een aantal planten gesnoeid moeten worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

We zouden graag een betonnen omheining willen van ongeveer 30 lopende meter en een hoogte van 1 meter 80.

Betonnen of composieten afsluiting plaatsen

Heb houten afsluiting die moet vervangen worden door betonnen/composieten afsluiting. Bestaande afsluiting staat op betonnen muurtje welke eerst moet afgebroken worden. Nieuwe afsluiting zal beton/composiet moeten zijn en stevig omdat we met een windgevoelige plaats zitten. Het betreft 6 panelen van 1,8m hoog en 5 panelen van 1,2m hoog. Het gaat om 22 lopende meter.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsten van een tuinomheining met beton onderaan, en met houten panelen ertussen. Graag ook het plaatsen van eenzelfde tuinomheining met beton onderaan maar dan met tuinafsluiting van draad of gaas. Lengte 30m.