Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting plaatsen en graszoden leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting plaatsen en graszoden leggen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Rechte afsluiting van 180 cm hoogte. Geplaatst op rechte lijn (grens met buur) in voortuin. Ongeveer 20 à 25 meter lopende meter Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken.

Houten afsluiting zetten

tuinafsluiting van ongeveer 55 meter. zonder poort. naast verouderde betonnen platen van ongeveer 50à80cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 35meter betonnen afsluiting van een bepaalde structuurvorm plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaats (bouw) een tuinhek van ongeveer 7 m lang (om 2 percelen te scheiden) met betonnen kolommen en houten planken om tussen de betonnen kolommen te glijden Poser(construire) une clôture de jardin de plus ou moins 7m de long(pour séparer 2 parcelles) avec des colonnes en béton et des planches de bois à glisser entre les colonnes de béton

Tuinmuur en -afsluiting herstellen

Herstellen van tuinmuur die is 4 meter breed met bezetting en nieuwe houten tuinafsluiting met betonnen fundering zodat die niet zomaar kan omver waaien. Dit heeft een lengte van 11 meter en hoogte van 1,80 meter.

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen tuinafsluiting plaatsen van 12m lang 2m hoog.

Betonnen afsluiting plaatsen

7 Betonnen platen plaatsen van 1m80 hoog in aarde te zetten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van 20 lopende meter, Hoogte 1.8 meter. Einde van perceel achteraan af te sluiten, helft afgebroken door de storm. Gewone betonnen platen of met structuur.