Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen afsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen afsluiting zetten:

Betonnen afsluiting zetten

We wensen graag betonplaten zonder structuur (egale betonlook) als omheinig te laten plaatsen. Gaat over lengte ongeveer 100m en hoogte 1,80m.

Betonnen afsluiting plaatsen

22 lopende meters 1 kant structuur Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonnen palen met betonnen plaat van onder met houten schotten tussen over een afstand van ongeveer 20 meter. Die 20 meter is een rechte lijn . Hoogte is 1m80m. Nu staan er dennen.

Betonnen afsluiting plaatsen

De afsluiting is langs de een kant 12.40 de andere kant 12.47 en de achter kant 3.33 dus het zou gaan om twee starters palen en 2 hoekpalen en 11 tussen palen en in beton met dan ook beton platen van onderkant en de rest op vullen met hout. de kant van de 12.47 staat op mijn erf . Oude afsluiting wordt afgebroken.

Betonnen afsluiting plaatsen

Lengte 14 m, hoogte van 2 meter. Oude afsluiting beton afbreken. Én nieuwe plaatsen. Qua materiaal wens ik graag betonplaten met structuur houtlook, stenen of dergelijke.

Betonnen afsluiting plaatsen

Eigen grond ligt max 30cm hoger dan aangrenzend perceel. Lengte is ongeveer 24 meter, hoogte idealiter 1,80 boven de grond. Twijfel tussen houten planken/panelen of draad, afhankelijk van het prijsverschil.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen.Wij zouden 15 lopende meter betonplaten met motief willen en daarnaast 5 meter poort. Een oude afsluiting wordt afgebroken.

Betonnen afsluiting herstellen

Herstellen van 2de onderste betonplaat na aanrijding met trekhaak