Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen tuinafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen tuinafsluiting plaatsen:

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van max 10 m plaatsen. Tuinafsluiting met beton/tropisch hardhoutcombinatie.

Herstellen betonnen afsluiting

Herstelling betonnen tuinafsluiting .Ongeveer 8 meter . Camion tegen de afsluiting gereden. Bestek nodig voro de verzekering.

Vernieuwen tuinafsluiting

ik heb een rij haagdennen te verwijderen alsook de betonpalen van mijn huidige afsluiting met de Bekaert draad van 1,5m hoogte. (totale lengte in 1 stuk is 66 meter) in de plaats wil ik de betonnen afsluiting van BAJ beton, hoogte 2,00 meter, type firenze, kleur grijs, zonder afdeklatten en zonder paalhoedjes

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting ca.20 m met deuropening. Hoogte 1m80. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) In vervanging van oude afsluiting.

Tuinafsluiting plaatsen

Een betonnen omheining te plaatsen: 2 zijden: 24m en 35 m 2m boven de grond

Tuinafsluiting plaatsen

Schutting laten plaatsen van ongeveer 18,5m. Schutting met houten panelen. Hoogte : 1m80. Betonnen onderplaat. Geen oude schutting te verwijderen

Tuinafsluiting zetten

Ik ben in het bezit van een rijwoning met tuin achteraan van 4m op +/- 30m. Die loopt iets bergaf. Ik had daar graag aan beide kanten willen afzetten met draad of hout en het liefst met een betonnen laag onderaan. Het liefst rond de 180cm hoogte.

Betonnen afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen voor één zijde tuin, 60 lopende meter. Voor de werken moet laurierhaag worden verwijderd. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)