Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonnen tuinafsluiting vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen tuinafsluiting vervangen:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil tussen ons en de buren een schutting plaatsen. Lengte is ongeveer 24 meter. Hoogte van de afsluiting 2m. Ik opteer voor betonnen palen met een onderplaat van ong. 40cm in antracietgrijs. Tussen de palen mogen er tand-groef latten komen. We weten nog niet of we onderhoudsvrij hout of composiet kiezen. Graag een aparte berekening om de oude verweerde betonplaten met onderplaat te verwijderen en eventueel af te voeren. (Ong 24m)

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van ong. 120m x 2m met betonnen onderplaat plaatsen. Poort erin plaatsen. Graag 3D panelen in zwarte kleur.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 8m x 2m met betonnen onderplaat en betonnen palen plaatsen. Momenteel dennenhaag die ook dient verwijderd worden.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 9-10m x 1.8-2m met betonnen onderplaat en palen plaatsen. Oude houten tuinafsluiting die reeds verwijdert word.

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 25m x 1.8-2m en 5-6m x 1.8-2m plaatsen. Graag betonplaten met houtstructuur.

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van ong. 20m x 1.8m en 25m x 1.8m plaatsen. Graag betonplaten zonder structuur. Momenteel metalen tuinafsluiting die ook moet verwijderd worden.

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Grote taxus en sparachtigen rooien. Metalen tuinafsluiting van 8.5m x max. 1m met betonnen onderplaat plaatsen. Bestaande tuinafsluiting is spoorwegbiels staande in licht beton van 0.6m hoogte moet ook afgebroken worden.