Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonpalen met hout als afsluiting plaatsen:

Houten tuinafsluiting plaatsen.

Houten tuinafsluiting van 22m x 1.8m plaatsen. Graag geïmpregneerd hout. Met betonpalen en betonnen onderplaat.

Houten afsluiting plaatsen

32m tuinafscheiding te plaatsen met 1 poortje en met betonplaat onderaan - Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Het betreft de linkerzijde van 30m, de achterzijde van 10m van en een aansluiting op de haag aan rechterzijde. Bedoeling is om hout af te wisselen met steenkorfstructuren om geen volledig afgesloten resultaat te hebben. Linkerzijde betonpalen en betonnen onderplaat.

Houten afsluiting plaatsen in tuin

Houten tuinafsluiting van ong. 20m met betonpalen en betonnen onderplaat plaatsen. Liefst geïmpregneerd hout.

Houten afsluiting zetten

Er moet een rechte wand geplaatst worden van +/- 40meter. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten afsluiting plaatsen

Verplaatsen van 7 bestaande schuttingen met betonnen steunpalen (opschuiven 1 meter) + plaatsen van 21,15 m nieuwe schutting (combi geïmpregneerd hout met betonpalen + betonplaat) terrein reeds voorbereid en vrij toegankelijk.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Graag zou ik een houten afsluiting laten plaatsen met betonpalen en betonplaat aan de onderkant met een degelijk (soort vijzen en soort hout) houten paneel erop. En dit voor 27meter ver.

Betonnen afsluiting met hout zetten

Plaatsen van een betonnen afsluiting met hout tussen de betonpalen. Het gaat om een lengte van 40 meter en een tweede lengte van 12 meter. Omheining moet 180 cm hoog zijn.