Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Betonplaten herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonplaten herstellen:

Betonplaten herstellen

Herstellen van betonplaten die omvergewaaid en gebarsten zijn. Lengte van 16 meter - hier en daar barsten.

Herstellen betonplaten omheining

Door het zware onweer is onze berk omgevallen en heeft zodoende enkele betonnen platen van de omheining beschadigd en verschoven. Er moeten een 4-tal platen worden hersteld.

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.

Kunststof afsluiting herstellen

Tuinafrastering 20 meter lengte 190 hoogte met betonplaten. Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Herstelling/vervanging

Herstellen en/of vernieuwen van betonnen omheining

Onze betonplaten omheining is beschadigd door een wagen die erin is gereden. De omheining is 2 platen hoog boven de stoepdallen.

Herstellen betonplaten omheining

Herstellen van een betonnen omheining.

Bekaert afsluiting herstellen en matten privacy plaatsen

Mijn bekaert draad op betonplaten komt los van de muur. Kan deze verankerd worden en terug aangespannen worden. Daarnaast zouden we die graag vlechten of eventueel erikamatten leggen. Voor zichtbaarheid met de buren te verminderen. Het gaat over een lengte van 8 meter.

Betonnen afsluiting herstellen

Een van de palen van de bestaande afsluiting staat krom, deze moet vervangen worden. Sommige betonplaten die in deze paal zitten zijn gebroken en moeten ook vervangen worden.