Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Blokhut plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Blokhut plaatsen:

Gieten betonplaat + plaatsen blokhut Villach 505x385

Plaatsen van een blokhut Villach 505x385cm. en het gieten van een betonplaat (510x390x10) hiervoor.

Plaatsen tuinhuis Lounge

Het installeren van een blokhut Makro Lounge 385x295. De sokkel zal reeds voorzien worden. De installatie bevat het opzetten van de blokhut, vloer (die bijbesteld wordt), dakgoten. Aangezien dit een tuinhuis met een oversteek zou ik hiervoor ook een achterwand bijbestellen.

Blokhut Luna plaatsen

Graag een blokhut ‘Luna 295x295 met extensie 300cm’ te plaatsen inclusief verankering, dakgoten enz? Ook gepolijste beton.

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut Lodz 504x380 (van makro) laten plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Blokhut is reeds aangekocht.

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut laten plaatsen. Het model is 'Tuinhuis Modern' met afmetingen 415 x 385 cm + 400 cm extensie. De betonplaat zal reeds gegoten zijn. Het pakket is besteld bij Makro. Daarin zitten geen onderste 'fundamentregels'. Ik zou deze eventueel zelf bijkopen. De regenafvoer zou ik zelf plaatsen. De blokhut komt in onze achtertuin die bereikbaar is langs de zijkant van onze vrijstaande woning gelegen in Marke (Kortrijk).

Blokhut Lisa plaatsen

Graag willen wij een blokhut Lisa 470 x 350 van Makro laten plaatsen. We wensen ook dakgoten en betontegels te installeren.

Blokhut plaatsen

Graag zouden wij onze blokhut van Makro laten plaatsen. (blokhut Lounge 295x295.) Inclusief dakgoot. De groeven moeten ook ingewreven worden voor de garantie.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Tokio 360op180cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Er staat op dit moment niks.