Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Buitenpiste aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitenpiste aanleggen:

Buitenpiste aanleggen

Ik wil graag een buitenpiste aanleggen waarin we heel het jaar door kunnen rijden met onze paarden. De piste is reeds omheind maar de ondergrond is nu een en al modder (de ondergrond is klei) waardoor we voor een gedraineerde paddock met zand willen gaan. De paddock is 21m x 33m groot. Deze zou afgegraven moeten worden, gedraineerd en dan van een onderlaag en bovenlaag (zand) worden voorzien.

Buitenpiste aanleggen

We hadden graag een kleine buitenpiste/paddock aangelegd omdat we altijd grote last hebben van onbegaanbaar diepe modder (harde kleibodem). Afmetingen 13mx18m. Niet bedoeld om te rijden, wel licht handwerk.

Buitenpiste aanleggen

Ik zou graag een buitenpiste aanleggen op een grote weide. Liefst piste van 20 x 40 meter.

Aanleggen van buitenpiste op landbouwgrond

Ik heb een stuk landbouwgrond gekocht en wil graag een piste aanleggen van 20 x 40 m.

Buitenpiste aanleggen

Ik zou graag een buitenpiste willen aanleggen voor het uitoefenen van paardensport. Ik had graag een geopadbodem en zeker een goeie drainage gewenst. De afmetingen zijn 30 m op 50 m.

Aanleggen buitenpiste

Graag aanleg van een recreatieve eenvoudige buitenpiste van 20 x 40 m met omheining en poort. Graag NL vakmannen, geen Franstalige is nogal moeilijk om het uit te leggen.