Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Carport plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Carport plaatsen:

Carport plaatsen

Wij willen de aluminium rechte carport van 300x500 cm laten installeren.

Carport Makro model Free monteren

Graag zou ik mijn carport Free laten plaatsen. De 3 poten moeten in beton van 70 cm diep worden geplaatst. Afmetingen zijn 500 x 250 cm.

Steenkorven plaatsen

Achter de carport over een afstand van 3.5 meter een steenkorf te plaatsen van 1.5 meter . Zou geplaatst moeten worden voor carport dus voor eind juli.

Carport plaatsen

is het ook mogelijk om een carport te laten plaatsen, bijvoorbeeld dubbele aluminium carport van 6x7m.

Betonnen afsluiting plaatsen achteraan in tuin

Ik zou achteraan op de scheiding een carport willen zetten. Het dak zal ik zelf wel maken, maar de palen en platen wil ik laten zetten. Het zijn 13 palen, van verschillende hoogtes, sommigen met platen tot 2 m 40 hoog, anderen enkel een plaat beneden.

Plaatsen steenkorven

Afschermen van dubbele carport Achterzijde 5 m Zijkant 6 m Met steenkorven 2 m hoog, donkere stenen. Totaal af te schermen 12 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou willen tuinscherm plaatsen over een lengte van +- 7 a 8 meter, ik heb in mijn aanpalende carport gebruik gemaakt van thermowood planken + rabbat graag zou ik verder willen werken met dezelfde houtsoort, ik twijfel nog om mijn tuinschermen te laten uitvoeren in planken of in rabbat is het gebruik van thermowood den sterk genoeg om een tuinscherm te realiseren?

Wilgenafsluiting plaatsen

Ik ga een nieuwbouw woning zetten, en hiervoor wil ik ook een afsluiting. Ik dacht aan wilgentakken als afsluiting voor een natuurlijke look. Ook wil ik een natuurlijke carport.