Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Complete tuin heraanleggen en bestraten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Complete tuin heraanleggen en bestraten:

Complete tuin heraanleggen en bestraten

Tuin van ongeveer 850m² heraanleggen. Planten, Terras, Hagen, Parkings, Zwemvijver,... Groendak op een plat dak van ongeveer 150m². Ook ontwerpplan zou nog moeten gemaakt worden.

Complete tuin heraanleggen met nieuw gazon

Mijn tuin is ongeveer 400m² die moet heraangelegd worden. Dit is, de oude grasmat afgraven en nieuwe goeie aarde met grondverbeteraar aanbrengen en opnieuw bezaaid. Of ev grasmatten, afhankelijk van de prijs.

Complete tuin aanleggen met nieuw terras

De tuin is 10 m op 11 meter. Struiken , bloemen en terras moeten verwijderd worden. Nieuw terras en een strakke tuin aanleggen. De oppervlakte van het terras zou ongeveer 30 m². Graag betegelen.

Kunststof afsluiting plaatsen

De bestaande houten tuinschermen begrenzen een afgebakend tuintje wat niet beschadigd of verwijderd mag worden gezien het voor een deel pas vernieuwd werd. Er is 1 klimplant (clematis) die reeds meer dan 20 jaren tegen de houten schermen groeit en die we liefst zouden willen behouden. We zullen deze ook zelf van de bestaande schutting trachten te halen en nadien geleiden om te vergroeien met ankerpunten op de nieuwe. als vervanging en twijfelen we tussen 'Kunststof tuinschermen met betonlook' of eventueel 'Composiet'. Inclusief afbraak + afvoer van de bestaande panelen en plaatsing van de nieuwe (m.a.w. complete renovatie van de afsluiting). Vermoedelijk rond de 9,5 m (er staan momenteel 4,5 houten tuin schermen, met betonnen palen als scheiding)

Complete tuin heraanleggen en andere diverse taken

Wens dit stuk recreatie grond opnieuw aan te leggen. Verwijderen mos of bovenlaag . Opkuisen van het terrein verwijderen nieuwe boompjes . Later zal er twee betonplaten moten geplaatst worden voor tuinhuis en wooncaravan.

Complete tuin afsluiten met draad of bamboe

Ik heb een tuin van ongeveer 72 aren die volledig opnieuw afgesloten moet worden (ongeveer 500 m omtrek). Liefst met draadafsluiting van 1,80 m hoog of met een stevige bamboe-afsluiting.

Complete tuin renoveren en kunststof afsluiting plaatsen

Zit met een half open woning waar ik mijn tuin wil renoveren met een kunststoffen afsluiting van ongeveer 25 meter. De hoogte 1.80 meter.

Complete afsluiting met draadpanelen en twee poorten

Exacte afmetingen moeten genomen worden. Prijs/kwaliteit voorstellen aanreiken. Grote tuin met gras. Gemakkelijk toegankelijk. Graag prijs voor 1.80 of 2 meter hoogte. Klassieke zonder bovenbuis. Een vierkante buis. Best ter plaatse komen kijken door een vakman.