Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Composiet afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet afsluiting plaatsen:

Composiet afsluiting plaatsen

In de voortuin-50cm hoog en 12m lang-in de ondergrond zitten boomwortels. Composiet afsluiting plaatsen.

Composiet afsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting op de tuingrens met de buren, beide kanten van de composietschermen dienen dus visueel aantrekkelijk te zijn. Graag een offerte voor een (afgewerkte) afsluiting in compostiet over een lengte van +/- 8 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een tuinafsluiting voor onze achtertuin. Houten tuinafsluiting of draadafsluiting of composiet. Geen voorkeur van materiaal maar onderhoudsbvriendelijk.

Haag vervangen door composiet afsluiting

Haag vervangen door een afsluiting in composiet. Zijkant huis lengte 33 meter . Hoogte van 1m80. De haag verwijderen doen wijzelf . Tegen de straatkant moet ze schuin aflopen .

Composiet afsluiting plaatsen

Draadafsluiting is 14 meter lang en dient vervangen tee worden. Afsluiting in composiet. Hoogte van 1m80.

Afsluiting in composiet of betonstructuur zetten

Ik wil graag een afsluiting tussen mij en mijn buurman plaatsen. Dit in ofwel composiet of in beton met structuur langs twee kanten. De afsluiting moet 4 meter 2 hoog zijn en 2 meter 1 hoog.

Plaatsen nieuwe afsluiting in tuin

Verwijderen haag en oude afsluiting. Plaatsing nieuwe afsluiting in composiet. lengte : 15 m -Br 7à 8M Hoogte nieuwe afsluiting :2m

Afsluiting in composiet zetten

Ik wil graag een scheiding laten plaatsen. We hadden graag composiet gehad vanwege het onderhoudsvriendelijk karakter. Schutting moet hoog genoeg zijn en de lengte is 10 meter.