Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Composiet afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet afsluiting plaatsen:

Composiet afsluiting zetten

Vakman voor 18 meter afsluiting met een hoogte van 2 meter ,geplaatst.

Composiet afsluiting plaatsen

Voortuin, afscheiding tussen geburen. Aan 1 zijde aansluitend op muur, aan andere zijde losstaand (losstaande aluminium poort oprit). Totale lengte ongeveer 14,5 m. Hoogte 1m80 .Kosten gedragen door beide eigenaars. Oude houten afsluiting meenemen naar container.Composiet afsluting met onderaan beton en tussenpalen in beton.

Afsluiting zetten in beton en tuindraad

Gezocht: plaatser voor afsluiting 30l m 11 a 12 m betonpalen onderaan 1 betonplaat en afwerken met hout tussen de palen 170 a 2 m hoogte.....alsook prijs voor het zelfde maar in ander materiaal plaatsen van composiet panelen zelfde afmetingen 2 prijzen dus Dan aansluitende afsluiting plaatsen +_19 m met palen in in metaal met tennisdraad en onderaan betonplaat bovenaan bovenbuis .zelfde hoogte afsluiting van de 11 m Optie 2 ijzeren palen met vaste draadpanelen zelfde hoogte

Composiet afsluiting plaatsen

Ik heb 2 panelen nodig van 4m met een deurtje en hoogte 1m80.

Draadpanelen en composiet afsluiting zetten

10 meter draad panelen en 15 meter composiet met een betonplaat onder. Met een hoogte van 180 voor draad panelen en 2m voor composiet gedeelte .

Composiet afsluiting zetten

25 meter lang 1,40 hoog Verwijderen van de haag

Composiet afsluiting zetten

nieuwe afsluiting van de tuin, huidige afsluiting zijn houten panelen, waarvan 23 stuks, er zou ook een poortje moeten bijkomen. huidige platen zijn 2000mm*1800mm, het poortje is 1000mm*1800mm

Plaatsen van composiet tuinschermen in combinatie met een draadafsluiting

Vakman voor plaatsen van een afsluiting waarvan 4 meter in composiet en 46 meter draadafsluiting met betonplaten aan de voet. Oude afsluiting moet nog weggenomen worden. Betonpalen beginnen af te brokkelen.