Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Composiet afsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet afsluiting zetten:

Composiet afsluiting plaatsen

Afscherming in L-VORM 4,85 m. X 2,25 m. op 1,60 à 1,80 m. hoog met één deur van ongeveer 0,90 m à 1 m. breed uitgevoerd in grijs composiet of gelakt aluminium ral 7012 grijs antraciet.

Composiet afsluiting plaatsen

Zowel opzij van het terras als achteraan in de tuin zou ik graag een composiet afsluiting laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 3m x 1.80m, zowel voor opzij als achteraan. Er staat nog een oude draadafsluiting, maar ik weet nog niet of ik die weg wil.

Composiet afsluiting zetten

Momenteel is er een haag van klimop die moet vervangen worden. lengte ongeveer 35 meter, heb interesse in BPC materiaal.

Poortje afsluiting vervangen

Wij hebben momenteel antraciet composieten schutting met poortje, dit poortje moet omwille van de storm vervangen worden alsook de bevestigingspaal en het aansluitende paneel dient aangepakt te worden. Het poortje zouden we opnieuw in antraciet composiet wensen en het is 1 meter breed, 1,78 meter hoog. Daarnaast zou een deel van de omheining terug recht moeten getrokken worden.

Composiet afsluiting zetten

Rechte afsluiting van 1750 cm met palen in de grond

Betonnen of composieten afsluiting plaatsen

Heb houten afsluiting die moet vervangen worden door betonnen/composieten afsluiting. Bestaande afsluiting staat op betonnen muurtje welke eerst moet afgebroken worden. Nieuwe afsluiting zal beton/composiet moeten zijn en stevig omdat we met een windgevoelige plaats zitten. Het betreft 6 panelen van 1,8m hoog en 5 panelen van 1,2m hoog. Het gaat om 22 lopende meter.

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting naast achterliggende garage ongeveer 8 meter met deur net naast de garage. De deur liefst 1m breed, deze ook in composiet als het kan.

Composiet omheining herstellen

Composiet afsluiting is omvergewaaid. Het gaat om een meter of 6 à 7 waarbij ook de boordsteen uit beton is beschadigd.