Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil tussen ons en de buren een schutting plaatsen. Lengte is ongeveer 24 meter. Hoogte van de afsluiting 2m. Ik opteer voor betonnen palen met een onderplaat van ong. 40cm in antracietgrijs. Tussen de palen mogen er tand-groef latten komen. We weten nog niet of we onderhoudsvrij hout of composiet kiezen. Graag een aparte berekening om de oude verweerde betonplaten met onderplaat te verwijderen en eventueel af te voeren. (Ong 24m)

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen afsluiting 25 meter lengte, 2m hoog. Ook nog zij-afsluiting haaks hierop van 4m met een deur van 1m erin. Voorafgaand verwijderen van dennenhaag. Materiaal : composiet planken & palen.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 8m x 2m met betonnen onderplaat en betonnen palen plaatsen. Momenteel dennenhaag die ook dient verwijderd worden.

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten en rieten tuinafsluiting die ook zou kunnen afgebroken worden.

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting U-vorm: links 20 , achteraan 6, rechts 20. Hoogte 1,80 of 2 meter. Composiet of beton.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van ong. 100m x 2m plaatsen met 2 poortjes. Bij ong. 50m zijn reeds betonnen onderplaten aanwezig.

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 25m x 2m plaatsen in tuin met composiet palen en betonnen onderplaat. Ondergrond is gewoon aarde.