Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Coniferenhaag verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Coniferenhaag verwijderen:

Coniferenhaag verwijderen

Coniferenhaag die zijn uitgegroeid tot een bomenhaag dient verwijderd te worden. Ongeveer 30 lopende meter.

Coniferenhaag verwijderen

Coniferen verwijderen langs de straatkant voor 20 lopende meter. Haag is 2 meter hoog en men moet het afval ook wegvoeren. Ook een deel van het gazon herleggen voor zo een 50 m².

Verwijderen van coniferen en plaatsen van een houten schutting

Verwijderen van draad en +/-25 lopende meter coniferenhaag van 2,5m hoog en plaatsen van houten schutting met beton.Houten afsluiting met betonplaat onderaan.

Afsluiting in composiet zetten

Composieten afsluiting te plaatsen, dit voor een 60 lopende meter. 180 cm hoog moet volstaan, mogelijks een deel aan de straat iets hoger indien mogelijk. Voor plaatsing afsluiting moet men een coniferenhaag verwijderen.

Coniferen haag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Er staat momenteel nog een coniferenhaag die moet worden verwijderd. Dit over een afstand van 32 meter en de hoogte 1.80 meter. Tussen de buren.

Verwijderen coniferenhaag

Ik wil mijn coniferenhaag van 13 meter lang en 2,60 meter hoog laten verwijderen. De wortels dienen ook verwijderd te worden.

Betonnen afsluiting plaatsen

Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting? : betonplaten met structuur (houtlook, stenen,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ongeveer 100 meter enkelzijdig 1. 60 hoog Wie moet de werken uitvoeren? : Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren. Coniferenhaag verwijderen we zelf dus.

Verwijderen coniferenhaag

Ik wil mijn coniferenhaag van 13 meter lang en 2,60 meter hoog laten verwijderen. De wortels dienen ook verwijderd te worden.