Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Coniferenhaag weghalen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Coniferenhaag weghalen:

Coniferenhaag weghalen

De haag is 30 meter lang en de bomen zijn ongeveer 3 meter hoog. Ze staan langs de terreinscheiding met de buren. Sommige mogen weg, anderen die nog goed zijn willen we behouden.

Verwijderen coniferenhaag en nieuwe haag plaatsen

Een scheidingshaag van 30 lopende meter en 1.80 meter hoog weghalen. Ook moet er en nieuwe haag komen, welke zijn we nog niet uit en bespreken we graag met vakman.

Heraanleg van tuin en terras

Het project kan opgedeeld worden in 5 deelprojecten: 1. Heel de voortuin inrichten = perceel van ongeveer 50m² 2. Weghalen van coniferenhaag van ongeveer 30m lang, 1m breed en 2m hoog 3. Zetten van schutsels die langdurig mee kunnen gaan en niet al te vaak behandeld moeten worden. Stevige houtsoort, geen plastiek. 4. Stukje achtertuin van ongeveer 15m² renoveren 5. Weghalen en vervangen door klinkers (of minstens behandelen met goede antisliblaag) van bankirai (20m²) en ntb weghalen van fontein (4m², stenen constructie van 1m hoog) We zoeken telkens iets zeer makkelijk onderhoudbaar waar zo weinig mogelijk onkruid tussen komt maar toch nog een beetje mooi ogend.

Coniferenhaag weghalen met wortel

Wegsnoeien + uitgraven coniferenhaag. 18m lang x 3. 50m hoog. 4 extra stronken coniferen uitgraven en wegvoeren.

Hardhouten afsluiting plaatsen

Weghalen coniferenhaag, betonnen platen en palen en plaatsen hardhouten afsluiting, 35 meter. Er zou 1 zijde moeten komen met afsluiting.