Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Dennen verwijderen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dennen verwijderen:

Stronken verwijderen

Er moeten een twintigtal stronken van dennen verwijderd worden in onze tuin.

Dennen verwijderen

Ik wil dennen laten verwijderen deze zomer: ze zijn 2 meter hoog en de stam is 10 cm dikte. Ongeveer 120 m. rond het huis, zeer goed bereikbaar voor kettingzaag. Afdoen tot gelijk de grond, wortels moeten niet uit. Containerpark is 15 min. met de auto.

Verwilderde coniferen bijsnoeien om later te verwijderen

In de eerste fase moeten onze dennen dringend bijgesnoeid worden, zijn ongeveer 6 m hoog en 3 m dik . Daarna willen we ze laten vervangen door een betonschutting.

Betonnen afsluiting plaatsen en dennen verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen over een lengte van 34 meter lang er staan nu nog dennen die moeten verwijderd worden.

Tuin onderhouden

Enkele hoge dennen snoeien, 4-5m behoorlijk hoog . 2 kapotte dennen kappen en wortels verwijderen. Klein weitje van 50m² maaien met een bosmaaier. Onkruid verwijderen achteraan in de tuin, enkele struiken en 3 boompjes snoeien.

Laurierhaag verwijderen en houten schutting plaatsen

Laurierhaag van 2 m hoog en 110 m lang verwijderen (ook de wortels). +/- 25 dennen van een 6-tal meters hoog verwijderen (inclusief wortels). Houten schutting van 110 m plaatsen op betonnen plaat. Graag 2m hoogte ook .

Draadafsluiting plaatsen en dennen verwijderen

23 meter zwarte tennisdraad - 2 meter hoog met bovenbuis, palen 60 diameter tuinpoortje 1m op 2m hoog met slot en klink. Er moeten eerst dennen verwijderd worden van 3 m hoog.

Afsluiting plaatsen

Ik wil een afsluiting laten plaatsen van ongeveer 40 meter. Dit is geen recht stuk van 40 meter maar maakt een hoek. Ik zou graag met de vakman verschillende materialen vergelijken voor de afsluiting. Ook moet men nog enkele wortels van dennen verwijderen.