Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting met betonplaat en poortjes plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting met betonplaat en poortjes plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

Nieuwbouw bedding volledig proper en vlak. Graag 30 meter draadafsluiting, hoogte 1,8 meter. En 29 meter scherm met betonplaat, eveneens 1,8 meter hoog.

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis 180 cm hoog en 28 meter lang geplaatst.

Draadafsluiting plaatsen

Wij gaan binnenkort bouwen op ons perceel en zouden graag een zijde voorzien van een afsluiting. De tuin is lang een kant nog niet aangelegd bij de buurman ligt er gras. Het gaat om +-45m draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis voor klimop op te laten groeien in een rechte lijn.

Draadafsluiting plaatsen

Draadaansluiting met bovenbuis en betonplaat + lamellen of doek plaatsen over een lengte van ongeveer 16m, hoogte 1,7 m.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Wij zouden graag een draadafsluiting laten plaatsen van minimum 1m50 hoog en lengte van ongeveer 70 meter. Draad moet een betonplaat hebben onderaan en een bovenbuis. Afsluiting met 1 hoek en een poortje.

Draadpanelen plaatsen

wij hebben een perceel van 13 are, de helft bouwgrond en achterliggend de helft landbouwgrond. Wij willen dit afsluiten met een draadafsluiting ( zeker aan de bouwgrond ) 175 lopende meter ongeveer Wij dachten aan een betonplaat met daarboven zwartkleurige draad en een bovenbuis evt. Zijn er nog andere ( evt goedkopere ) alternatieven ?

Draadafsluiting zetten

Nieuwbouw huis. Nog geen aangelegde tuin. Het gaat om +-45m draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis voor klimop op te laten groeien. En +-8,5m kunststof afsluiting op perseelsgrens met buur.

Draadafsluiting plaatsen in tuin

Plaatsen van 9 m draadafsluiting (groene Bekaertdraad met lamellen) op betonplaat met bovenbuis. Deze moet geplaatst worden op grens achtertuin met de buren in een rechte lijn op een aarde ondergrond. Totale hoogte (di. beton + draad + buis) = 1.90 m