Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting met betonplaat en poortjes plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting met betonplaat en poortjes plaatsen:

Plaatsen draadafsluiting

Plaatsen van draadafsluiting mat bovenbuis, betonplaat en zichtbreeknet voor een lengte van 30m en een hoogte van 2m.

Draadafsluiting in één recht stuk plaatsen

Draadafsluiting 180 cm hoog met bovenbuis, zwart met antraciete betonplaat eronder. Beginnend aan garagemuur en 25 m lang in 1 recht stuk zonder hoeken.

Draadafsluiting installeren

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat en met zwarte afschermdoek. Het zou gaan om een hoogte 1,80 en lengte ongeveer 60 lopende meter.

Omheining rond schoolterrein vernieuwen

Omheining rond het schoolterrein vernieuwen. Bestaande draadafsluiting vervangen door een draadpanelenafsluiting. +/- 335m 3 zijde (75m, 160m, 100m) minimaal 2m hoog en voorzien van een betonplaat onderaan.

Draadafsluiting zetten

het plaatsen van +- 175m draadafsluiting met bovenhuis en betonplaten met hoogte van 1,8m incl betonplaat (Tussenpalen 60cm). Dit in 1 rechte lijn.

Draadafsluiting plaatsen

Een stuk grond van 13 x 3 meter langs drie kanten afsluiten ( 2 x 13 m en 1 x 3 m ) Draad en palen 1 meter hoogte + bovenbuis en onderaan betonplaat, 1 hekje van 1 m breed. Geen vervanging.

Draadafsluiting plaatsen met aanbrengen kunsthaag

Bestaande draadafsluiting van 1,25m op betonplaat verhogen naar max 2m en aanbrengen van kunsthaag - type buxus op mat of variant met groter blad. Lengte +/- 20m -> tot nu stond haag tegen draad maar die werd nu weggehaald.

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen

Zwarte tuindraad plaatsen in de voortuin in 1 rechte lijn voor 14 lopende meter. Onderaan de tuindraad mag er een betonplaat komen. Momenteel staat hier gewoon gras. Hiernaast ook plaatsen van kwalitatieve houten panelen voor 15 lopende meter. Dit ook in 1 rechte lijn.