Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting en elektrische poort plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting en elektrische poort plaatsen:

Draadafsluiting en elektrische poort plaatsen

Ongeveer 40 lopende meter draadafsluiting te plaatsen. Afsluiting van ongeveer 150cm hoog. Er moet ook een elektrische poort van 3.5 meter breed worden gezet.

Draadafsluiting met elektrische poort plaatsen

Wij hebben een woning gekocht in Ohain. We hebben dringend een afsluiting nodig met elektrische poort, het terrein is +/- 20 a groot. Graag advies rond de afsluiting. Ongeveer een 400 meter af te sluiten.

Plaatsen van nieuwe draadomheining

Graag hadden we een draadafsluiting geplaatst aan de straatzijden van de woning. De totale lengte bedraagt 20,60 meter. In de rechterhoek moet een elektrische schuifpoort voorzien worden voor een carport en ter hoogte van de woning een toegangspoortje (ongeveer 6 meter van de linkerhoek). De palen en draadafsluiting zouden antracietkleurig mogen zijn - onderaan zou er een betonplaatje van 10 à 15 cm. Voorzien moeten worden. De hoogte zou 1,80 meter bedragen. Het toegangshekje en de schuifpoort moeten niet voldoen aan deze hoogte. De draadafsluiting zal later met lamellen het doorkijkuitzicht van de straatzijde belemmeren.

Draadafsluiting in Plasitor met bovenbuis

Wij hadden graag een vrijblijvende offerte verkregen, met en zonder plaatsingskosten, voor +-95 lopende meter en de hoogte is 2 meter "Plasitor met bovenbuis 2 m hoogte". Het perceel bestaat uit vier zijden: - Voorzijde met bestaande en blijvende elektrische poort: 20 m + 4 m - Achterzijde: 31 m - Linkerzijde: 20 m - Rechterzijde: 20 m Ook zouden wij aan de voorzijde nog een tuinpoort van dezelfde hoogte wensen met een breedte van +- 1 meter.