Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting herstellen:

Draadafsluiting herstellen

Vorige storm heeft een aantal zware takken uit een grote eikenboom gescheurd en deze zijn op de draadomheining gevallen waardoor de draad over een 5-tal meter flink geraakt werd. Er staan ook een paar palen krom. Op zoek naar een vakman om de afsluiting zonder bovenbuis te herstellen.

Herstellen van draadafsluiting in Bekaert

Herstelling van een Bekaert draad met bovenbuis en betonplaat die beschadigd is na storm. (Tuinhuis van de buren erop gevlogen). Over een lengte van ongeveer 14 meter. afbraak oude draad + betonplaat + beton rond palen. Plaatsen nieuwe draad met betonplaat en bovenbuis. aansluiten van de constructie aan beide kanten aan de bestaande afsluiting. Wegbrengen van al het kapot materiaal.

Draadafsluiting herstellen

Draadafsluiting herstellen. Het gaat over een afsluiting met groene draad en ijzeren palen in de grond en met bovenaan een spandraad. Deze laatste is gebroken en de afsluiting naar onder ingedrukt.

Draadafsluiting herstellen

Door een omgevallen boom van mijn buren is onze draadafsluiting ernstig beschadigd en dient vervangen te worden over ongeveer 25m. Hoogte draad ongeveer 1,50m.

Draadafsluiting herstellen

Herstelling van bestaande omheining. +- 70m

Herstellen van beschadigde draadafsluiting en plaatsen van tuinpoort

1)Herstellen van beschadigde draadafsluiting (Plasitor h=200 cm met betonplaat en bovenbuis) door middel van het vervangen van 3 tussenpalen en 2 St. bovenbuis. De bestaande gaasdraad en betonplaten kunnen worden herbruikt. De palen worden geplaatst in een magere betonfundering. 2)Leveren en plaatsen van 1 tuinpoortje h=180 cm in zwart met vrije doorgang van 85 cm. Deze moet worden ingewerkt in een bestaande draadafsluiting.

Draadafsluiting herstellen

Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Het gaat over een afsluiting met zwarte draad en ijzeren palen in de grond en bovenaan de draad.

Herstellen draadafsluiting en metselwerk

Door de storm zijn de steunpalen van de netdraad (1,5m hoog) geplooid en/of uitgebroken uit de muur van betonblokken (60cm hoog). Dus samen 2,1m hoog. Dit is kunnen gebeuren omdat de draad vol vlechtwerk gestoken is. Ik zou graag hebben dat het metselwerk hersteld, en de palen (T-profiel) en netdraad vervangen worden over een lengte van ca 30m. Tijdens de werken moet een afscherming geplaatst worden die de doorgang naar de andere tuin onmogelijk maakt. Stormschade.