Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

bestaande coniferen(2x15m) en taxushaag(1x15m) verwijderen. Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat + heidematten

Draadafsluiting met doek plaatsen

Ik heb een omheining draadafsluiting met een doek. Dat is met de tijd kapot gegaan. We moeten de bestaande uithalen en nieuwe geplaatst worden . Nieuwe afsluiting opnieuw draadafsluiting met doek. Ongeveer 20 lopende meter.

Plaatsen van draadafsluiting

Plaatsen van draadafsluiting 35 ml. met betonplaat en bovenbuis. Nu staat er een ahag maar zal verwijderd worden.

Oude afsluiting uitgraven en nieuwe draadafsluiting plaatsen

Onlangs is door een storm de draadafsluiting van onze tuin omvergewaaid. De metalen palen zijn gebogen en gebroken dus dit moet volledig nieuw gezet worden. Uitgraven van de bestaande verankering, dit zijn 5 metalen palen die waarschijnlijk in de grond in beton geplaatst zijn. Opnieuw plaatsen van een standaard draadafsluiting over een lengte van 12 m en hoogte van circa 180 cm. Dit te bekleden met matten in kunststof voor ondoorzichtigheid.

Draadafsluiting plaatsen

Aantal jaar geleden hebben we één kant van onze tuin een afsluiting laten zetten. Nu zouden we graag de andere kant aanpakken. Op dit moment staat er nog een lage betonafsluiting. Deze zouden we zelf afbreken. In de plaats moet er een nieuwe afsluiting komen van 2m hoog, vooraan lager met een poortje. Ik kan via mail foto's en afmetingen doorsturen zodat prijs kan gemaakt worden.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting + tuinpoortje plaatsen in kunststof voor privacy = 40m. Is voor achteraan in de tuin.

Draadafsluiting plaatsen

De afsluiting is 20 m lang en zou 2 meter hoog moeten zijn. Aan de onderkant betonplaten en bovenaan een doorlopende stang ter versteviging. Geweven zwarte (Bekaert) draad.

Draadafsluiting plaatsen

één zijkant + achterkant tuin met poortje