Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting plaatsen:

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting 200cm met bovenbuis zonder betonboord met zichtscherm zwart. stukje dubbel met heidemat 37lm en zichtscherm, totaal 78lm in fase 1. in Fase 2 nog eens 180 lm van 180cm hoog met zichtscherm en 6 tuinpoortjes. Oude afsluiting af te breken.

Draadafsluiting plaatsen

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis rond 1.80 hoog voor 4700 m² en een 300 m.

Draadafsluiting plaatsen

Achterkant en de andere zijkant zijn af te sluiten met een draadafsluiting. We zouden dit graag met bekaertdraad afzetten en eventueel ook groene of zwarte doeken voorhangen voor meer privacy. Gaat om ruwgeschat 40 lopende meter en zou minstens één meter hoog moeten zijn.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting voor hond. Lengte 1 x 20m + 1 x 10m inclusief poortje, 1 x 3m20. De 20 m is tegen een bestaande beukenhaag aan (gewone grond) 10m en 3m20 is voornamelijk op klinkers. Er staat nog een haag maar deze mag blijven staan.

Draadafsluiting plaatsen

Vraag voor plaatsen tuinafsluiting. Lengte circa 40 meter en hoogte 1m80. Draad met bovenbuis en op de draad ondoorzichtig groen afsluitingsscherm te plaatsen zodat men niet door de draad kan zien. Vooraan staat er een afsluiting en nu moet er één komen tussen de 2 percelen.

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met een draadafsluiting met bovenbuis in combinatie met een betonnen onderplaat. Het zou gaan om een stuk van ong. 65-70m en afhankelijk van de mogelijkheden hadden we gedacht aan een hoogte van 1m40. Daarnaast zou er ook een eenvoudige poort van ca. 2m met 2 vleugels moeten komen.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting van 1 meter hoog met een boven buis, zonder betonnen plaat, draad tot op de grond. Twee zijkanten van 13 meter, een achterkant van 8 meter en een voorkant van 8 meter met een poortje voorzien van een kruk en slot.

Verwijderen van sparrenhaag

Verwijderen van sparrenhaag aan twee zijden, per zijde ongeveer 31 meter en 2 meter hoog. Plaatsen van een draadafsluiting langs beide zijden.