Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting plaatsen:

Plaatsen van draadafsluiting

Vakman voor een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat voor een nieuwbouw. De omtrekafmeting bedraagt 32m + 11m + 17m = 60m. De gewenste hoogte bedraagt 1m85 -2m.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis met lengte van ongeveer 12m en een hoogte van 1 meter 80. Dit loopt in een boog, is dus niet recht.

Plaatsen van tuinafsluiting met poortje

Ik zou graag volgende zaken laten uitvoeren : 1/ draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur :Zwart Totale lengte :16m Gewenste hoogte : draad + bovenbuis 160cm rechte lijn zonder hoeken 2/ klein stukje draadafsluiting + tuinpoortje naast huis: Draadafsluiting met bovenbuis van 200 cm hoogte in totaal: 2m breed met tuinpoort met enkele vleugel van 1 m breed en ong 195cm hoog met cilinderslot en sleutel

Plaatsen draadafsluiting en houten afsluiting en leggen grasmatten

Plaatsen bekaert afsluiting 30 meter 180 hoogte en 55 meter 150 hoogte Plaatsen houten panelen 30 meter 180 hoogte Verwijderen 30 meter oude afsluiting + Verwijderen grond/begroeiing en plaatsen grasmatten. 350 vierkante meter

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een omheining laten plaatsen door tennisdraad met een bovenbuis. Het gaat om een L - hoek. Lengte is 9,70 meter dan een hoek naar links (naar binnen) daar bedraagt de lengte 1, 40 meter. Er zou een afstand van 50 - 60 cm tussen moeten zijn en erna wensen we graag een poortje van 90 cm. Voor de hoogte zouden we graag 1 meter 80 hebben.

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting van 170 lopende meter zwarte draad en 1m80 hoogte plaatsen. Graag een afsluiting met bovenbuis. De oude omheining en hagen zullen weggehaald zijn.

Composiet afsluiting plaatsen

Zowel opzij van het terras als achteraan in de tuin zou ik graag een composiet afsluiting laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 3m x 1.80m, zowel voor opzij als achteraan. Er staat nog een oude draadafsluiting, maar ik weet nog niet of ik die weg wil.

Draadafsluiting plaatsen

Graag wil ik voor onze paardenpaddock en stukje weide Bekaert draad laten plaatsen. Het zou over 2 zijdes gaan. De oude afsluiting zal verwijderd worden. In totaal ongeveer 50 a 80 meter.