Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting plaatsen:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 32m x 1.8m plaatsen. Momenteel draadafsluiting die eventueel ook verwijderd mag worden.

Afschermdoek plaatsen tegen betafence draadafsluiting

48m afschermdoek plaatsen tegen bestaande betafence draadafsluiting van 1.8m hoog . Graag zwarte, 100% ondoorzichtige doek.

Draadafsluiting te plaatsen

Rondom het huis ongeveer een 240 meter in een u vorm. Draad moet 2m hoog zijn omdat we naast een padje wonen en er moet een zwarte doek tegen voor de privacy.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van omheining draad met bovenbuis en betonplaat. Tussen 10 en 50 meter

Zichtdoek plaatsen tegen draadafsluiting tuin

Wij hebben momenteel een draadafsluiting met klimop, maar dit vinden we niet mooi. We willen de klimop verwijderen en in de plaats een zichtdoek laten plaatsen, mooi strak. De draad is 1,8 m hoog en in totaal ongeveer 17,5 m lang (2,5 m + 9 m + 6 m).

Plaatsen van draadafsluiting

Omheining van perceel met tuindraad inclusief poort plaatsen. Perceel is 50 meter op 20. Draadafsluiting zonder betonplaat maar eventueel met bovenbuis. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald.

Draadomheiningen en poorten plaatsen

Nieuwe draadafsluiting plaatsen. Een deel van de oude sparren aan de achterkant van de tuin moet uitgehaald worden, het deel aan de zijkant mag blijven staan. Er staat nog een oude omheining. Over een afstand van ongeveer 20 meter zou ik die graag verhogen indien mogelijk, de andere stukken mogen worden vervangen. In totaal gaat het om 50 meter waar ik een omheining van 1m80 of 2 m hoog wil. Als laatste zou ik graag een dubbele poort in de omheining plaatsen.

Composiet afsluiting zetten

Composiet terrasafsluiting van 14m x 1.8m plaatsen met draaipoortje erin. Loopt van muur tot hoek terug naar hoek en dan naar draadafsluiting. Ook een klein poortje voorzien.