Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting te plaatsen:

Draadafsluiting zetten

2 Metalen tuinafsluitingen van 18m x 1.5m en 12m x 0.8m met bovenbuis plaatsen. Betonnen onderplaat reeds aanwezig. Afsluiting van 18m moet kunstgras tegen geplaats worden.

Draadafsluiting plaatsen

30 lopende meter, 2 meter hoog met 1 hoek.

Draadafsluiting plaatsen

Betonplaten plaatsen + 64 meter draadafsluiting van 180 cm hoog moet geplaatst worden, graag zou ik dit met de vakman bespreken.

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 18m x 1.8m plaatsen. Graag betonplaten met structuur. Momenteel kleine draadafsluiting die reeds uitgebroken word.

Draadafsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude metalen tuinafsluiting van ong. 20m x 1.25m verwijderen, enkel draad, betonnen palenen betonnen onderplaat zijn nog herbruikbaar. Spankabels herstellen. Nieuwe tuinafsluiting plaatsen, enkel nieuwe draad (Betafence Plasitor).

Metalen draadafsluiting plaatsen

Er staat een oude omheining. Indien mogelijk zou een metalen ursusdraad een optie zijn voor het achterste stuk van onze tuin (125m diep op 17m breed). De draad moet stevig en hoog genoeg zijn om zo de honden uit de omliggende koeienweien te houden. -In het voorste gedeelte zouden we graag werken met een draadafsluiting (Zwarte kleur met onderaan een betonplaat). Hierbij moet er ongeveer 50m geplaatst worden. Metalen tuinafsluiting plaatsen. Ursusdraad van 125m x 1.5m en 17m x 1.5m plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen

Draad tuinafsluiting van 56m x 1.8m plaatsen met bovenbuis en betonnen onderplaat. Graag zwarte kleur.

Draadtuinafsluiting plaatsen

21.60m zwarte draadafsluiting (3m op 1.2m hoogte en rest op 1.8m hoogte) met betonplaat