Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting en poort voor oprit zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting en poort voor oprit zetten:

Plaatsen van draadafsluiting

Omheining van perceel met tuindraad inclusief poort plaatsen. Perceel is 50 meter op 20. Draadafsluiting zonder betonplaat maar eventueel met bovenbuis. Er hoeft geen oude omheining worden weggehaald.

Draadomheiningen en poorten plaatsen

Nieuwe draadafsluiting plaatsen. Een deel van de oude sparren aan de achterkant van de tuin moet uitgehaald worden, het deel aan de zijkant mag blijven staan. Er staat nog een oude omheining. Over een afstand van ongeveer 20 meter zou ik die graag verhogen indien mogelijk, de andere stukken mogen worden vervangen. In totaal gaat het om 50 meter waar ik een omheining van 1m80 of 2 m hoog wil. Als laatste zou ik graag een dubbele poort in de omheining plaatsen.

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting tussen twee percelen: langs het huis 19 m draadafsluiting in zwart met bovenbuis (1,80 m hoogte) om eventueel klimop tegen te laten groeien. Aansluitend +/- 6 m plankenwand in hout of composiet (zwart) die tot 2 m boven maaiveld komt. Liefst dan nog een poort in hetzelfde materiaal 1,80 m hoog en +/- 3 m breed.

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Liefst composiet. Er zou ook een betonnen ondergrond moeten voorzien worden. 17,3 meter vanuit de paal van de poort en dan vanuit de hoek 24,5 meter tot aan de draadafsluiting van de buren.

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

Ik wil mijn coniferen over een afstand van 12 meter laten verwijderen. deze zijn gemakkelijk van de straat te bereiken. Er staat een de binnenkant van mijn tuin ook nog een draadafsluiting tegen die door betonnen gleufpalen loopt. Deze moeten ook verwijderd worden, dit kan niet lastig zijn nadat de coniferen zijn verwijderd. Dan wil ik daar een houten schutting van 16 meter ( een poort van 4 m in dezelfde uitvoering toegevoegd) in de plaats. De werken zouden op elkaar moeten aansluiten om de afscheiding met de straat te behouden of het open stellen tot een minimum beperken. Schutting en poortje graag 2 meter hoog.

Draadafsluiting en poortjes plaatsen

Op onze kinderopvang hebben wij momenteel een kastanje hekwerk dat we zouden willen vervangen door een draadafsluiting lengte +/- 60 m van 1m hoog. Er zouden ook 3 poortjes en een dubbele poort van +/- 3m moeten komen.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.

Draadafsluiting zetten

Open bebouwing, hebben ongeveer 140m afsluiting nodig met eventueel poort Hoogte liefst 2m met bovenbuis systeem. Geen doorkijk naar de tuin.