Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting en poort voor oprit zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting en poort voor oprit zetten:

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.

Draadafsluiting zetten

Open bebouwing, hebben ongeveer 140m afsluiting nodig met eventueel poort Hoogte liefst 2m met bovenbuis systeem. Geen doorkijk naar de tuin.

Draadafsluiting en poort voor oprit zetten

Gehele eigendom grond omheinen met draad of panelen. Alsook poort van 3.2m plaatsen voor oprit. Graag duurzaam materiaal, poort mogelijks electrisch.

Kunststof afsluiting plaatsen

Bedoeling om aan zijkant van de woning een lengte van 4m af te sluiten voor de straatkant met mogelijkheid nog toegang: poortje = +/-1m . Ongeveer 7m draad (Kunststof) Aan de andere kant van de woning eveneens een miniem gedeelte (4m en daar zit al een poort in) afsluiting gecombineerd met bv: een draadafsluiting die door de tuin loopt.

Draadafsluiting plaatsen

Het gaat om 50 meter draadhekwerk (hoogte circa 2 meter) met bovenpaal, minus de lengte van 2 looppoortjes en 1 grote (dubbele?) poort van 3 tot 3,5 meter doorrij breedte. Bij redelijke aanbieding kan opdracht direct volgen. Plus mogelijkheid tot 2e nagenoeg zelfde opdracht voor naastliggend huis. Materiaal is op advies van de vakman

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis, hoogte: 180cm, lengte 35m in de lengte met dubbele poort (2.5m). Afsluiting is voor een tuin. We weten nog niet of we de werken zelf zouden uitvoeren of laten uitvoeren.

Draadafsluiting plaatsen

het betreft het omheinen van een tuin waarbij één lange zijde van +/- 45 m en een korte zijde van +/- 24 m dient afgezet te worden. Korte zijde dient opening voor poort voorzien te worden. Hoogte van de omheining graag 1,80 meter. Het terrein is aflopend en dient opgehoogd te worden, het hoogste deel zou toch 1 meter opgehoogd moeten worden. Ik vraag me af of jullie dit eveneens uitvoeren met bvb betonpanelen onder de draad dan wel betonnen L profielen. Kan een bekaert draad op betonnen L profielen geplaatst worden? Zwarte draad met bovenbuis.

Draadafsluiting plaatsen

Een afsluiting te maken van 150cm hoogte (of misschien 180 cm hoogte) de afsluiting zou uit 3 delen bestaan (links van de poort ongeveer 2 meter) rechts van de poort (ongeveer 4à5 meter) en dan rechts van de het inloop poortje opnieuw (ongeveer 1,5 meter) alles samen schat ik dat het ongeveer 8à9 meter is aan de voorzijde van de woning. Klein houten poortje moet eerst weggehaald worden