Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting vervangen:

Palen draadafsluiting vervangen

Door een storm is mijn draadafsluiting beschadigd. Er moeten zo een 5-tal palen worden vervangen.

Tuinafsluiting vervangen

Metalen draadafsluiting plaatsen van 13m x 1.7m -2m met betonnen onderplaten. Graag met een poortje erin. Momenteel houten tuinafsluiting die is omgewaaid, word reeds weggehaald.

Draadafsluiting plaatsen

De bestaande afsluiting (houten en betonnen palen met draad tussen) dient vervangen te worden door Bekaert Draad met metalen palen. Een afstand van ongeveer 10 meter, dan een hoek en nog ongeveer 30 meter en 1,20 meter hoog.

Draadafsluiting vervangen

Beste, wij hebben stormschade aan onze Bekaert tuinafsluiting over breedte van 8m. Deze is volledig van elkaar en van de palen afgerukt. Wij willen volledig dezelfde afsluiting terug hebben. Afsluiting van 2m hoog.

Draadafsluiting herstellen

Draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat over 50 lopende meter vervangen.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Oude bestaande draad vervangen door nieuwe afsluiting van hoogte tussen 1 en 2 meter. Liefst een nieuwe draadomheining met bovenbuis, het gaat om een 80-tal lopende meter.

Herstellen tuinafsluiting na stormschade

Draadafsluiting achtertuin te vervangen na stormschade: 11 meter, groene Bekaertdraad, van paal tot paal, geen hoeken. Hoogte: 1.80

Draadafsluiting vervangen

We zoeken een uitvoerder die onze oude omheining gedeeltelijk kan verwijderen en nieuwe draad kan plaatsen. Het gaat hier om een stuk van om en bij de 80 meter. We willen nu systematisch (elk jaar een stukje) de volledige draad vernieuwen rond onze school. De werken zouden in oktober moeten uitgevoerd worden.