Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting in U vorm plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting in U vorm plaatsen:

Draadafsluiting te plaatsen

Rondom het huis ongeveer een 240 meter in een u vorm. Draad moet 2m hoog zijn omdat we naast een padje wonen en er moet een zwarte doek tegen voor de privacy.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Het betreft een houten schutting in combinatie met betonnen platen van onder en betonnen palen. U-vorm 46 m in totaal en 1,80 meter hoog. Momenteel is er nog een draadafsluiting met aan de ene kant beton en de andere kant niet, dit moet verwijderd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting van minstens 180 of 200 cm hoog, ongeveer 25 lopende meter tuinafsluiting te plaatsen in U vorm zonder betonplaat en zonder bovenpaal. Daarnaast zou er ook een spar verhakseld worden.

Draadafsluiting in U vorm plaatsen

Het betreft een afsluiting in u-vorm met een zijlengte van 14m, een achterste lengte van 11m en een zijlengte van 25 m. Dus samen 50m lang en 2 m hoog, uitgevoerd in een zwarte versie. Ook met betonplaten onderaan. Afsluiting voor nieuwbouw.

Draadafsluiting plaatsen

Projectje in u-vorm: draad met bovenbuis totale hoogte 1,80m, zwart, op betonplaten onderboord, 2x 10 meter. Achterkant breedte totaal 12m waarvan draad 4,5m dan poort van 3m, dan terug draad 4,5m.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis. totale lengte: 35 m. vorm: zeshoekig. met 1 dubbele poort (totale breedte poort: 2 m). Hoogte: 1m80. kleur: zwart of antraciet.

Draadafsluiting in een L-vorm plaatsen

We zouden onze tuin willen afsluiten met een nieuwe afsluiting type Bekaert of soortgelijk. De tuin helt af naar achter en er zou een afsluiting van ongeveer 80 lm geplaatst moeten worden in een L-vorm. Hoogte van de afsluiting is 1 meter en liefst in een zwarte kleur.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen

Plaatsen van 100 lopende meter draadafsluiting. Deze moet 2 meter hoog zijn, kleur zwart, met betonnen plaat en bovenbuis. Afsluiting is L vorm, 75 lopende rechte meters dan de hoek en nog 25 meter.