Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting in U vorm plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting in U vorm plaatsen:

Draadafsluiting in U vorm plaatsen

Het betreft een afsluiting in u-vorm met een zijlengte van 14m, een achterste lengte van 11m en een zijlengte van 25 m. Dus samen 50m lang en 2 m hoog, uitgevoerd in een zwarte versie. Ook met betonplaten onderaan. Afsluiting voor nieuwbouw.

Draadafsluiting plaatsen

Projectje in u-vorm: draad met bovenbuis totale hoogte 1,80m, zwart, op betonplaten onderboord, 2x 10 meter. Achterkant breedte totaal 12m waarvan draad 4,5m dan poort van 3m, dan terug draad 4,5m.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis. totale lengte: 35 m. vorm: zeshoekig. met 1 dubbele poort (totale breedte poort: 2 m). Hoogte: 1m80. kleur: zwart of antraciet.

Draadafsluiting in een L-vorm plaatsen

We zouden onze tuin willen afsluiten met een nieuwe afsluiting type Bekaert of soortgelijk. De tuin helt af naar achter en er zou een afsluiting van ongeveer 80 lm geplaatst moeten worden in een L-vorm. Hoogte van de afsluiting is 1 meter en liefst in een zwarte kleur.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen

Plaatsen van 100 lopende meter draadafsluiting. Deze moet 2 meter hoog zijn, kleur zwart, met betonnen plaat en bovenbuis. Afsluiting is L vorm, 75 lopende rechte meters dan de hoek en nog 25 meter.

Draadafsluiting met horizontale buis plaatsen

Een zwarte draadafsluiting plaatsen. Het gaat over een L vorm en de hoogte willen wij op 2 m ongeveer. Naast onze voorgevel willen we een hek uit hetzelfde materiaal en deze zijde heeft een lengte van 4 m 50. haaks daarop is de andere zijde 5 m 50. Nu staat er nog geen afsluiting.

Oude draadomheining verwijderen en nieuwe plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Hoogte draad 1,2 m lengte +/- 95 meter in een L vorm onderaan betonbalk en in groen. Geen bovenbuis. Een oude draadomheining verwijderen.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Een zwarte draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en zonder onderplaat. Dit in een L vorm. Een zijde van 58 meter en een andere zijde van 12 meter. Er moet geen poortje aankomen. De hoogte graag 1.50 meter.