Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting zetten:

Draadafsluiting zetten

25 meter lang L vormig 2. Meter hoog Met een groene zeil tegen aan.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van draadhek over een lengte van ongeveer 10m . hoogte hekwerk ongeveer 1m /1,20m

Draadafsluiting plaatsen

We zouden graag een draadafsluiting laten zetten van ongeveer 120 lopende meter en hoogte van 1, 80 meter. Hierbij betonnen palen waartussen de draadafsluiting dan komt en een betonnen plaat vanonder.

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Ik wens een afsluiting te plaatsen tussen ons perceel en het perceel van de achterbuur. Er staat nu reeds een betonplaat met een draadafsluiting. De bestaande afsluiting zou ik laten staan, en er een nieuwe voor zetten. We zouden graag et een betonnen plaat werken, eventueel betonnen palen of houten palen waarin balken geschoven worden. De totale hoogte moet ongeveer 230 cm hoog zijn, inclusief betonplaat van 50 cm. De lengte bedraagt 12 meter.

Tuinafsluiting plaatsen

Door al de stormen heen is onze omheining zwaar beschadigt geraakt graag zouden wij eventueel een nieuw draad zetten. 1,8m 2x19m + 2poortjes Draadafsluiting maar is te overleggen met de vakman. Oude moet ook weggehaald worden.

Plaatsen tuinafsluiting

Het betreft een recht stuk van 17 meter breed en. De oude schutting is omgewaaid, waaronder een bankje met rozenboog. Ik weet nog niet of ik weer een houten schutting wil laten zetten of een draadafsluiting. Ofwel het houtwerk incl. plaatsing, de rozenplant zelf is nog intact dan zouden we voor een hoogte van 1,80 meter. Of een zwarte draadafsluiting met gevlochten PVC linten met bovenbuis dan zouden we het 1,70 meter hoog willen.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen van nieuwe afsluiting met bovenbuis en betonplaat, hoogte draad 1,80m. Voorzijde +/- 47 meter met 2,5 meter onderbreking voor bestaande poort. Zijkant +/- 35 meter, hier mag een toegangspoortje voorzien worden. Achterzijde +/- 32 meter met ook een toegangspoortje. Gemeenschappelijke zijde is reeds voorzien van draad.

Draadafsluiting zetten

Wij hebben dringend nood aan 50m draad van 2m hoog rondom onze tuin.