Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting zetten:

Draadpanelen zetten

Zwarte draadafsluiting of draadpanelen, geen betonplaten onderaan, wel buis bovenaan. Lengte +/- 24m, hoogte 150 cm

Draadafsluiting zetten

Het betreft een nieuwbouw. er zou links en rechts een betonnen (of andere mooie dichte) schutting moeten komen zowel links als rechts 24 meter elk. in het verlengde van deze schutting (enkel rechts) zou er dan verder tot achter in de tuin een draad ofzo moeten komen en dit zou nog een 50meter zijn. 24 meter betonschutting aan 2.40meter hoog en de andere kant betonne schutting van 2meter en draad van 2 meter hoogte.

Draadafsluiting plaatsen

Heb een draadafsluiting nodig van 25m en ongeveer 2m hoog. Met bovenbuis en betonplaten onderaan en bovenbuis . De nodige klimopplantjes op die draad te laten begroeien. Afbraak gelijkaardige afsluiting en zetten van de nieuwe.

Draadafsluiting zetten

Draadafsluiting te zetten. 60 meter te omheinen.

Draadafsluiting zetten

We willen graag een nieuwe draadafsluiting aan de zijkant en achterkant van onze woning laten plaatsen, type Plasitor, zoals we reeds vooraan hebben (reeds geplaatst toen we huis kochten). Kunnen jullie een prijsofferte maken voor een Plasitor draad van 1,5m (dat is de draadhoogte van onze afsluiting vooraan) + betonplaat van 30 hoog (dus in totaal een afsluiting van ongeveer 1,7 tot 1,8 m hoog + bovenpaal etc. De totale lengte is 75m.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor plaatsing van een draadafsluiting met bovenbuis, en ondoorzichtig gemaakt met een zwarte doek. De afmeting is 11 a 12 meter lang en liefst zo hoog mogelijk (minstens 2 meter, maar graag 2,5 meter indien mogelijk). Ook zou de reeds bestaande afsluiting verwijdert moeten worden.

Draadafsluiting zetten (paneelafsluiting) rond tuin

Plaatsen van paneelafsluiting nylofor zwart 153cm: in totaal 32 panelen, 33 hoekpalen, 32 betonplaten van 30cm, 2 poorten van 125 cm breed.

Draadafsluiting zetten

Graag vakman voor afsluiting. Gewone daad 50 meter lengte + palen+ PLAATSING.