Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadafsluiting zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadafsluiting zetten:

Draadafsluiting zetten

Het betreft de afscheiding van de achtertuin van een rijhuiswoning (zijkanten en achterkant van perceelgrens). In totaal zou dit ongeveer 27m² (naar boven afgerond) bedragen. Graag had ik hier een stevig afsluiting gehad die tegen een stootje kan als er iets van afscherming tegen hangt aangezien de wind redelijk fel aan onze achtergevel door komt waardoor ik toch eerder neig naar een draadpaneel met een betonnen voetplaat.

Draadafsluiting zetten

Betreft het plaatsen van een omheining van een tuin van een rijhuis. 3 rechte kanten, 2x30m en 1x9m. Bestaande draad en betonplaat zullen we zelf uitbreken. Nieuwe betonplaat plaatsen met draad, totale hoogte van max 2m, zwarte draad. Achterzijde van de tuin bereikbaar met materiaal.

Draadafsluiting zetten

Ik had graag een extra draad geplaatst aan de oprit met rechte buizen en bovenliggende horizontale buizen. Afstand: +-17 meter

Draadafsluiting zetten

Dennen verwijderen over een oppervlak van 30 meter op 18 meter. Het kan zijn dat er nog een stuk van de buurman bijkomt. Daarna een draadafsluiting met betonplaat, bovenbuis en lammelen installeren. Afmetingen zijn 24 meter op 18 meter. De hoogte moet 1m50 of 1m80 zijn.

Draadafsluiting zetten

Vakman voor een tuinafsluiting van 12m bekleed met heidematten of doek

Draadafsluiting zetten

Ofwel een houten afsluiting met betonversteviging. Geïmpregneerd hout of hardhout. Ofwel een draadafsluiting met betonversteviging en bovenbuis. Afgewerkt met VDM Lamellen. Alleenstaande woning. Het gaat om een alleenstaande woning, ongeveer 120 meter - 4 hoeken - 4 zijden.

Draadafsluiting zetten

1 lang stuk van 15m, 1 korter stuk van 9m, in het korte stuk graag een tuinpoortje. Draag graag 2m hoog. Nieuwbouwwoning.

Draadafsluiting zetten

Draad die moet geplaatst worden over een lengte van 90m. Moet klein stukje in de grond mee. 1 m hoog.