Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadomheining met bovenbuis zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadomheining met bovenbuis zetten:

Draadafsluiting herstellen

Vorige storm heeft een aantal zware takken uit een grote eikenboom gescheurd en deze zijn op de draadomheining gevallen waardoor de draad over een 5-tal meter flink geraakt werd. Er staan ook een paar palen krom. Op zoek naar een vakman om de afsluiting zonder bovenbuis te herstellen.

Draadomheining met bovenbuis zetten

Plaatsen tuindraad van 2 meter hoog en 22 lopende meter. Tuinomheining met buis bovenaan.

Houten schutting en draadomheining zetten

Houten schutting plaatsen van 20 meter lang en 1,80 m hoog. Omheining met draad en bovenbuis met doek te plaatsen. Dit voor 40 meter en ook 1,80 m hoog.

Zichtdoek plaatsen voor een draadafsluiting

Ik heb reeds een draadomheining met betonpalen en bovenbuis. Hier wil ik voor 60 lopende meter een zichtdoek plaatsen.

Draadomheining plaatsen

Draadomheining 38 lopende meter te plaatsen: - 2 m hoogte - bovenbuis - zwarte draad - zwarte doek met 80% doorlatendheid - een poortje van 2m hoog van 1 m breed - poort van 2m hoog en 3m breed - 4 eindpalen - 1 hoekpaal

Draadomheining nieuwbouwwoning plaatsen

Omheining in tennisdraad met bovenbuis en betonplaten aan de onderkant plaatsen. Dit in een zwarte kleur en 1.85 meter hoog voor 21.5 lopende meter.

Draadomheining voor nieuwbouwwoning plaatsen

Tuinomheining plaatsen voor een nieuwbouwwoning: De zijkanten van de tuin omheinen met draadomheining, standaard omheining met betonplaat en bovenbuis. Betonplaat is te bespreken. Het zou voor 20 a 30 meter zijn , enkel zijkanten, want aan de achterzijde van het huis staat al een afsluiting. De hoogte 1.80 meter.

Draadomheining en houten tuinscherm vervangen

Er zou een draad omheining van 1. 00 meter hoog en 25 meter lang geplaatst moeten worden. De lengte te omheinen is een recht stuk zonder hoeken. Zonder betonplaat en bovenbuis. Tevens een houten tuinscherm van 2. 50 x 1. 80 meter. Geen poortje.