Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadomheining met bovenbuis zetten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadomheining met bovenbuis zetten:

Draadomheining plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 27m x 1.5m met bovenbuis en betonplaat onderaan plaatsen. Momenteel muur als scheiding die moet verwijderd worden. Poortje van 1.2m x 1.8m vervangen. Graag zwarte afsluiting.

Draadomheining plaatsen tegen bestaande haag

Metalen tuinafsluiting met metalen palen, zonder bovenbuis plaatsen tegen bestaande haag. Achterzijde is 20m en 1 zijkant 30m van de tuin. Graag ook 2 poortjes erin.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Oude bestaande draad vervangen door nieuwe afsluiting van hoogte tussen 1 en 2 meter. Liefst een nieuwe draadomheining met bovenbuis, het gaat om een 80-tal lopende meter.

Draadomheining met bovenbuis en beton plaatsen

Het betreft een draadafsluiting van 180cm hoog met bovenbuis en betonnen lat onderaan. In de kleur zwart. Dit geheel eenzijdig van 77m alsook achteraan de tuin met een breedte van 18m waarin een poortje zou moeten geplaatst worden.

Draadafsluiting herstellen

Vorige storm heeft een aantal zware takken uit een grote eikenboom gescheurd en deze zijn op de draadomheining gevallen waardoor de draad over een 5-tal meter flink geraakt werd. Er staan ook een paar palen krom. Op zoek naar een vakman om de afsluiting zonder bovenbuis te herstellen.

Draadomheining met bovenbuis zetten

Plaatsen tuindraad van 2 meter hoog en 22 lopende meter. Tuinomheining met buis bovenaan.

Houten schutting en draadomheining zetten

Houten schutting plaatsen van 20 meter lang en 1,80 m hoog. Omheining met draad en bovenbuis met doek te plaatsen. Dit voor 40 meter en ook 1,80 m hoog.

Zichtdoek plaatsen voor een draadafsluiting

Ik heb reeds een draadomheining met betonpalen en bovenbuis. Hier wil ik voor 60 lopende meter een zichtdoek plaatsen.