Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadomheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadomheining plaatsen:

Draadomheining plaatsen

Draadomheining 38 lopende meter te plaatsen: - 2 m hoogte - bovenbuis - zwarte draad - zwarte doek met 80% doorlatendheid - een poortje van 2m hoog van 1 m breed - poort van 2m hoog en 3m breed - 4 eindpalen - 1 hoekpaal

Draadomheining nieuwbouwwoning plaatsen

Omheining in tennisdraad met bovenbuis en betonplaten aan de onderkant plaatsen. Dit in een zwarte kleur en 1.85 meter hoog voor 21.5 lopende meter.

Draadomheining voor nieuwbouwwoning plaatsen

Tuinomheining plaatsen voor een nieuwbouwwoning: De zijkanten van de tuin omheinen met draadomheining, standaard omheining met betonplaat en bovenbuis. Betonplaat is te bespreken. Het zou voor 20 a 30 meter zijn , enkel zijkanten, want aan de achterzijde van het huis staat al een afsluiting. De hoogte 1.80 meter.

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Draadomheining plaatsen rond de tuin. Er moet ook een een deurtje komen in de afsluiting. Weghalen oude omheining doe ik zelf.

Achterkant tuin afsluiten met draadomheining

Een draadafsluiting van 18 m lang op 1,20 m hoog, zonder hoeken plaatsen. Is voor de achterkant van de tuin af te sluiten.

Oude draadomheining verwijderen en nieuwe plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Hoogte draad 1,2 m lengte +/- 95 meter in een L vorm onderaan betonbalk en in groen. Geen bovenbuis. Een oude draadomheining verwijderen.

Bekaert draadomheining en aluminium poort plaatsen

We zouden dus graag alles willen afzetten met zwarte bekaert draad, inclusief bovenbuis en betonpalen. Op sommige plaatsen dient er ook zwarte doek voorzien te worden tegen de draad. Gaat om ongeveer 90 lopende meter en er moet ook een poortje in de afsluiting komen. Hiernaast ook een volle, aluminium poort van een drietal meter breed voorzien.

Oude tuinomheining afbreken en nieuwe plaatsen

We willen graag een omheining met betonplaat van 1m80 hoog om de honden binnen te kunnen houden. Het gaat over een omtrek van ongeveer 140m. Oude omheining is een draadomheining met paaltjes.