Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadomheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadomheining plaatsen:

Houten afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een draadomheining met klimop ongeveer 2.5 m hoog.Deze zou moeten verwijderd worden en vervangen door een plankenwand in thermowood met ook houten verticale balken. Onderaan graag een betonplaat van ca 30 a 40cm bovengronds. De totale lengte is 34 meter en er zijn 2 hoeken van 90° in.

Draadafsluiting plaatsen

Onze bouwgrond is +/- 700m² en de omheining zou 2m hoog moeten worden met vooraan in de tuin een poortje van gelijke hoogte. Draadomheining zoinder beton onderaan. Niks te verwijderen.

Draadafsluiting plaatsen

Vakman voor een draadomheining met harmonicadraad (groen en plastic coating)met een versteviging van buis bovenaan. Dit voor een lengte van ongeveer 14,50 m en een hoogte van 1,80 m.

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsen en leveren. Ongeveer 50 meter. Momenteel staan er nog coniferen, maar deze worden verwijderd. En er staat nog een draadomheining.

Draadomheining plaatsen

Draadomheining 38 lopende meter te plaatsen: - 2 m hoogte - bovenbuis - zwarte draad - zwarte doek met 80% doorlatendheid - een poortje van 2m hoog van 1 m breed - poort van 2m hoog en 3m breed - 4 eindpalen - 1 hoekpaal

Draadomheining nieuwbouwwoning plaatsen

Omheining in tennisdraad met bovenbuis en betonplaten aan de onderkant plaatsen. Dit in een zwarte kleur en 1.85 meter hoog voor 21.5 lopende meter.

Draadomheining voor nieuwbouwwoning plaatsen

Tuinomheining plaatsen voor een nieuwbouwwoning: De zijkanten van de tuin omheinen met draadomheining, standaard omheining met betonplaat en bovenbuis. Betonplaat is te bespreken. Het zou voor 20 a 30 meter zijn , enkel zijkanten, want aan de achterzijde van het huis staat al een afsluiting. De hoogte 1.80 meter.

Draadafsluiting met poortje plaatsen

Draadomheining plaatsen rond de tuin. Er moet ook een een deurtje komen in de afsluiting. Weghalen oude omheining doe ik zelf.