Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadomheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadomheining plaatsen:

Draadomheining plaatsen tegen bestaande haag

Metalen tuinafsluiting met metalen palen, zonder bovenbuis plaatsen tegen bestaande haag. Achterzijde is 20m en 1 zijkant 30m van de tuin. Graag ook 2 poortjes erin.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met gestucte motief erop +- 45 meter lang. Hoogte graag 1m80. Enkel de laatste 8 meter moet iets lager zijn. Oude draadomheining die er nu staat haal ik zelf weg.

Plaatsen metalen draadomheining

Ik zou graag langs de 2 voorkanten van ons huis een draadomheining (metaal) willen laten plaatsen. De ene kant is 4,47 meter, de andere kant 5, 52 meter. Graag met een hoogte van 1, 80 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een zwarte draadomheining rond een nieuw speelplein. Het gaat om 30 meter omheining met 2 poorten met slot. Er zou 1 stuk van +-2 meter moeten open kunnen voor de lift van de glazenwassers. Hoogte 2m met paal. geen beton.

Afbraak oude draadomheining en plaatsing nieuwe omheining

Afbreken oude draadomheining van ong. 30m x 1.8m met betonplaten en -palen. Nieuwe omheining plaatsen, ongeveer dezelfde als ervoor.

Betonnen omheining plaatsen

Betonnen omheining installeren van 60 lopende meter en met een standaardhoogte, dus ik denk ergens tussen 1m50 a 1m80. Er staat een oude draadomheining, maar die mag blijven staan.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Oude bestaande draad vervangen door nieuwe afsluiting van hoogte tussen 1 en 2 meter. Liefst een nieuwe draadomheining met bovenbuis, het gaat om een 80-tal lopende meter.

Omheining in draad met onderaan beton

Plaatsen 47 m zwarte draadomheining. Halfweg ook poortje.