Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Nieuwe draadomheining plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe draadomheining plaatsen:

Nieuwe afsluiting plaatsen

Op zoek naar een stielman om een draadomheining te zetten. Dit voor zo een 60 lopende meter op een hellende oppverlakte.

Afsluiting zetten in beton met daartussen houten tuinschermen

Omheining te plaatsen met betonnen palen en platen en houten tuinschermen. Men moet huidige draadomheining eerst afbreken. Het gaat om zo een 30 lopende meter en een hoogte van 180 cm.

Nieuwe draadomheining plaatsen

Oude draadafsluiting verwijderen en een nieuwe tuindraad plaatsen. Dit voor zo een 25 lopende meter met een doek voor de privacy. Deze moet minstens 180 cm hoog zijn.

Draadomheining plaatsen

Wij willen de draad in een L-vorm laten plaatsen voor het huis. Ongeveer 13.5 m aan de lange zijde en ongeveer 6 m aan de korte zijde. Zwarte uitvoering met bovenbuis.Na 2 m is er een niveauverschil van 80 cm. Hoogte 1m80.

Nieuwe draadomheining zetten

We zijn op zoek naar een vakman voor een draadafsluiting te plaatsen. Dit voor zo een 32 lopende meter.

Draadafsluiting zetten

Draadomheining van 180 cm hoog en 40 lopende meter plaatsen. Dit zonder hoeken, één recht stuk.

Deels verwijderen van haag en plaatsen draadomheining

Afsluiting plaatsen tegen bestaande sparrenhaag, zonder haag te verwijderen. Lengt: ongeveer 15m + op het einde een hoekje makn om aansluiting te maken met het huis: lengte van het stuk na de hoek hoekje is tussen 1 en 2 meter. Hoogte omheining: 1meter. Sparren inkorten tot tegen stam. Omheining tegen stam plaatsen. Nadien kan de sparrenhaag door de omheining groeien. Na enkele jaren is de omheining niet meer zichtbaar maar wel aanwezig. Op een ander stuk in de tuin willen we graag een omheing plaatsen van 1.5m hoog over een lengte van ongeveer 3 meter. Dit stuk start tegen het huis en loopt zo door naar de omheining van de buren. Aan de kant van het huis zouden we graag een poortje laten plaatsen in de omheining.

Draadafsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van nieuwe draadomheining met onderregel in beton. +/- 100 lm