Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen:

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Draadpanelen plaatsen

Hoogte draadpaneel graag 1m70 hoog. Totale lengte van oppervlakte waarop we een omheining wensen is 65m in totaal. Buitenmaten tuin: linkerzijde ongeveer 19m60, achterzijde ongeveer 11m85, rechterzijde ongeveer 21m05 en de voorzijde ongeveer 12m50.

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².

Draadafsluiting plaatsen

Eerst verwijderen Liguster haag, ongeveer 38 meter. Plaatsen omheining, ik twijfel tussen draadafsluiting en draadpanelen, afhankelijk van de kostprijs.

Plaatsen omheining

We hebben interesse in de zwarte draadpanelen afgewerkt met een gebogen bovenstuk, het zou over een omheining gaan van ongeveer 13 meter en ong. 1m20 hoog.

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Plaatsing tuinafsluiting voor de volgende afmetingen: Een hoek van 90 graden met als langste zijde 16.5m en de kortere zijde 9.30m. En dan nog een rechte lijn van 15m. Ik sta open voor verschillende opties.

Draadpanelen plaatsen

Huidige tuin is grote grasvlakte. Er is ruim voldoende plaats voor een omheining van 4 meter op 5 meter. Ik denk dat dit ruim voldoende is voor buitenverblijf van onze toekomstige hond. Hoogte van de draad is dan best 1m80 en er is ook een toegang nodig om binnen te komen. Graag een poortje voorzien in de constructie. We zouden eventueel werken met bamboematten of wilgentenen rondom de omheining over een hoogte van 90 cm (verder te bekijken).