Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen:

Draadpanelen plaatsen

Rechte lijn: deel 1 van 14m lengte en ongeveer 1,8m hoogte, aansluitend deel 2 van 13 m lengte en ongeveer 1,5m hoogte. Oude afsluiting verwijderen we zelf.

Draadpanelen en poort plaatsen

Ik heb een klein bosje gekocht van 2336 m². Ik zou deze willen omheinen zodat ook kleine honden niet kunnen ontsnappen langs onder. Het zou dus ook een stuk in de grond moeten bevestigd worden en graag met een hoogte van 1, 50 meter ongeveer. Alsook wens ik een poortje waar ik door kan met de auto. Dit hoeft niet elektrisch te zijn, wel in twee delen.

Draadpanelen plaatsen

Het gaat over de achterzijde van de tuin. Het is ongeveer 22 lopende meter in één rechte lijn (geen hoeken). Voorbereidende werken en grondnivellering wordt door onszelf uitgevoerd. Hoogte paneel: 1.7 of 2.0 meter. Kleur : zwart/anthraciet.

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Metalen tuinafsluiting plaatsen. Graag rechte draadpanelen zonder boordstenen en met zwarte rolband van 19cm. 16,5m x 1.8m (+1.5m 1.2m) + 18m x 1.8m + 24m x 1.8m. Zijde van 24m is op kosten van buurman.

Draadpanelen plaatsen

3.5m lengte paneelafsluitingen liever 3D en 1.8m hoogte en een stevige tuinpoortje van -+ 1m.

Draadpanelen plaatsen

Installeren van draadpanelen met betonplaten. Hoogte inclusief betonplaat 1m75 - 1m80. De gewenste kleur is zwart. Het zou gaan om een lengte van ongeveer 54 meter. Ik zou er ook 2 poortjes in moeten hebben en houten of kunststoflatjes voor privacy. Er staan nog oude dennen die uit moeten en weg moeten.

Draadpanelen plaatsen

Afmeting: 12m en er moet ook een deur in komen. Gewenste hoogte 1.5m en de gewenste kleur is antraciet.

Draadpanelen plaatsen

Wij willen onze tuin omheinen voor de honden die momenteel ons gras kapot lopen. Ik gok dat de afmetingen als volgt gaan zijn: 15x30x15 met 2 poortjes, hoogte nog te bekijken.