Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen:

Draadpanelen plaatsen

Een draadafsluiting ( draadpanelen) 2.50M × 5.00M ×2.50M × 5.00m met een poortje in. Hoogte 1m53 in het zwart. de maten die ik opgeef is een vierkant van beide zijden 5meter en kopsekanten 2.50m elk met in de zijkant een poortje. Dit is bedoeld als afsluiting voor een hond (hondenkot).

Afsluiting zetten in beton en tuindraad

Gezocht: plaatser voor afsluiting 30l m 11 a 12 m betonpalen onderaan 1 betonplaat en afwerken met hout tussen de palen 170 a 2 m hoogte.....alsook prijs voor het zelfde maar in ander materiaal plaatsen van composiet panelen zelfde afmetingen 2 prijzen dus Dan aansluitende afsluiting plaatsen +_19 m met palen in in metaal met tennisdraad en onderaan betonplaat bovenaan bovenbuis .zelfde hoogte afsluiting van de 11 m Optie 2 ijzeren palen met vaste draadpanelen zelfde hoogte

Tuin afsluiten met houten schuttingen en draadpanelen

Mijn tuin is 34 meter lang. Ik wil de eerste 10 meter houten schuttingen plaatsen en daarna 24 meter draad, 3D panelen. Langs de achterzijde zou er nog 5 meter houten schuttingen moeten komen. Enkel langs de linker en achterzijde moet er gewerkt worden.

Draadpanelen plaatsen

Ik wil een omheining in staalmaat laten plaatsen. Dit voor 72 lopende meter, 173 cm hoog en met een tuindeur van 3 meter.

Omheining plaatsen voor terras en tuin

Een afsluiting op terras (draadafsluiting of draadpanelen) Lengte : 8 meter (1 maal) breedte : 2 maal 2 meter Hoogte (1 mtr of 1mtr20) Geen poortjes Draadomheining of draadpanelen.

Draadpanelen zetten

Ik wil graag een afsluiting met draadpanelen laten plaatsen. Het gaat in totaal om een afsluiting van ongeveer 140 à 150 lopende meter.

Tuinafsluting zetten

Onze tuin is momenteel voorzien van een houten afsluiting die gedeeld is met de buren. We willen aan onze kant van de afsluiting een extra afsluiting plaatsen om te voorkomen dat onze hond tot bij de buren kan aangezien we frequent merken dat ze onze hond proberen lokken. Tot hiertoe is er nog niks gebeurd, maar we willen voorkomen dat onze hond ineens op bezoek gaat bij de buren door alles af te breken of er onder door te graven. We willen dan ook een afsluiting die 2m boven de grond staat en een halve meter onder de grond zit. Het gaat om twee rechte stukken van +/- 14m en +/- 20m. Zelf dachten we aan draadpanelen, maar als er betere of goedkopere oplossingen zijn horen we het graag.

Betonnen afsluiting plaatsen

Verwijderen huidige afsluiting (25m draad begroeid met klimop - 50m draad niet begroeid) + plaatsen van nieuwe afsluiting (onderaan betonplaat met draadpanelen (75m) + kunsthaag bevestigen.