Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen:

Afsluiting plaatsen in draadpanelen

Ik heb een nieuwbouw gekocht en ik zou een omheining willen plaatsen ben nog aan het twijfelen tussen draad en draadpanelen er zou wel nog vlechtband moeten ingeweven worden. Zou gaan over 30 m en er zijn 2 hoeken aanwezig.Hoogte 2m à 2m30.

Draadpanelen plaatsen

Haag weghalen. Een beton plaatje daar draadpanelen op ongeveer 20m

Draadpanelen plaatsen

weghalen van 30 meter taxushaag 1.80 m hoog plaatsen composiet of beton afsluiting lengte 20 meter aansluitend draadpanelen afsluiting 20 meter hoogte +- 1.80 meter 2de draadpanelen afsluiting 18 meter hoogte 1.10 m

Draadpanelen plaatsen

80 meter draadpanelen plaatsen; hoogte van 2 m;. Nu staat er een haag en zal verwijderd zijn. Moet stevig zijn voor grote honden.

Tuinafsluiting plaatsen in draadpanelen

Hoogte 1m80 lengte 22m (in rechte lijn) De eerste 8m klein beetje helling de 14 volgende meter vlak. + 2 panelen van 2m lang waar tussen een poort van 1m. Nu staat er een omheining , nu een nieuwe te plaatsen op grond van klant.

Draadpanelen plaatsen als afsluiting

Afsluiting plaatsen verweven met plastiek ertussen,. Donker kleur en voor 65 lopende m . Momenteel een haag en draad. Die zal verwijderd zijn.

Draadpanelen plaatsen

Vakman voor plaatsen afsluiting in beton of draadpanelen. Plaatsing inbegrepen van 115 m en 2 poorten van 3 m

Draadpanelen plaatsen

Paneelafsluiting (hoogte 1530mm) het is een stuk 10 meter in de breedte dan 20meter in de lengte en dan nog eens 10meter in de breedte.