Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen in tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen in tuin:

Draadpanelen plaatsen

Tuin gelegen op een hoek met lichte bocht. Er staat geen afsluiting, maar wens er een te laten plaatsen : hoogte 1 m a 1.50 m - in totaal 20 meter op 20 meter da omheind moet worden (denk 50 lopende meters met bocht erbij)

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadpanelen. Afmetingen zijn L: +/- 9 à 10m H: 2m - zowel met lint doorgevlochten als zonder lint, - met bovenbuis als zonder bovenbuis. - met onderaan betonplaat als zonder betonplaat. Er staat een afscheiding in bankirai (1,20) met gegoten beton op de scheidingslijn van de buren. De draadafsluiting komt op mijn eigendom en kan tegen de bankirai afscheiding geplaatst worden. 4 jaar geleden is er een haag ervoor geplant en zou die graag willen behouden en evt voor de draad zetten indien dit toelaat.

Omheining plaatsen

Vierkante palen en zwarte draadpanelen, hoogte tussen 1,60 en 1,80 meter ongeveer 6,5 lopende meter. Boordsteen en hekje zonder deurklink (gebruik enkel om gemakkelijk toegang te hebben voor onderhoud zijkant weide achter tuin).

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen (Napoli) Giardino 12lm hoogte 2m + betonplint + invulling Legno en 18lm draadpaneel Napoli laag met betonnen plint, zonder invulling. Als scheiding tussen 2 eigendommen.

Draadpanelen plaatsen

Zwarte draadpanelen met zwarte lamellen en betonplaat, lengte van 38 m aan de zijkant van het huis waarvan 19 m op 1,20 meter en 19m op 1,80m hoogte , en lengte van ongeveer 14 m aan de achterkant van het huis zonder betonplaat op 1,80.

Tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van 22m lang en min. 1.8m hoog. Graag draadpanelen, bovenbuis en betonplaat onderaan. Eventueel invlechten om doorkijk te verminderen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Draadpanelen plaatsen in de tuin

Ik wil graag mijn tuin netjes en veilig afsluiten owv hond binnenkort. Mss ook een poort op de oprit. Een gedeelte is al jaren geleden gedaan met houtwerk. Het gaat over 20 meter draadpanelen met een hoogte van ongeveer 2 meter die er moeten komen. Er staan nu nog struiken, maar geen idee of die weg moeten of niet.