Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen plaatsen in tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen plaatsen in tuin:

Draadpanelen plaatsen

Wij willen onze tuin omheinen voor de honden die momenteel ons gras kapot lopen. Ik gok dat de afmetingen als volgt gaan zijn: 15x30x15 met 2 poortjes, hoogte nog te bekijken.

Draadpanelen plaatsen

Installeren van draadpanelen. Hoogte van 2 meter, lengte is 45 meter. Er staat geen afsluiting op dit moment, dus er moet niets afgebroken worden.

Draadpanelen plaatsen in tuin

Een omheining plaatsen met draadpanelen achter in een bestaande tuin. Lengte van 40 meter, hoogte 2 meter. Er staat nog een oude omheining, maar die mag blijven staan.

Draadpanelen plaatsen

Rechthoekig perceel waar ik draadpanelen met betonplaat wil. Afmetingen zijn 115m, 16m en 90m. De hoogte van de draadpanelen liefst 2m, maar als dat niet mogelijk is, is een gewone afsluiting ook goed. het zijn twee gebouwen. Bij het tweede gebouw (met 90m) moet er geen afsluiting vooraan. Er moet geen oude omheining weggenomen worden.

Draadpanelen plaatsen

Graag hadden we omheining van 1m80 hoog. Liefst draadpanelen omheining maar met een betonplaat onderaan. Afmetingen zijn 32m diep, 13,5mbreed en terugkeren naar huis 24m. Dit is een halfopen bebouwing.

Draadpanelen plaatsen

Momenteel staat er een houten panelenomheining met beton in de grond. Enkele panelen staan lis en dus zoeken we (samen met de buren) een steviger betaalbaar alternatief. Ongeveer 15 - 20 lopende meters. 1m80 hoog.

Draadpanelen plaatsen

Tuinomheining rond nieuwbouw min. 2 meter hoog en gaat om 60 lopende meter.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.