Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen en poort plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen en poort plaatsen:

Draadpanelen plaatsen in de tuin

Ik wil graag mijn tuin netjes en veilig afsluiten owv hond binnenkort. Mss ook een poort op de oprit. Een gedeelte is al jaren geleden gedaan met houtwerk. Het gaat over 20 meter draadpanelen met een hoogte van ongeveer 2 meter die er moeten komen. Er staan nu nog struiken, maar geen idee of die weg moeten of niet.

Afsluiting zetten

Omheining plaatsen achter carport en rondom tuin. Het gaat om 4 stukken van in totaal 43 meter en een poort erbij. Graag een afsluiting in draadpanelen met een standaardhoogte. Het is een nieuwbouw, dus geen oude omheining om weg te nemen.

Draadpanelen en poort plaatsen

Ik heb een klein bosje gekocht van 2336 m². Ik zou deze willen omheinen zodat ook kleine honden niet kunnen ontsnappen langs onder. Het zou dus ook een stuk in de grond moeten bevestigd worden en graag met een hoogte van 1, 50 meter ongeveer. Alsook wens ik een poortje waar ik door kan met de auto. Dit hoeft niet elektrisch te zijn, wel in twee delen.

Draadpanelen plaatsen

De afmeting zijn 5 lang op 1.80 hoogte ook moet er een poort aanwezig zijn van en 1 meter breed.

Afsluiting plaatsen

Nieuwbouwproject in St-Katarina-Lombeek. Het gaat om een afsluiting rond een perceel van 9a50ca (ongeveer 150 lopende meter, met 6 punten waar de richting veranderd). Doel van de omheining is tweeledig, 1. Hond binnen het perceel houden 2. Veiligheid/inbraakwerend. Er dient ook nog een poort voorzien te worden (de poort moeten we nog kiezen, dus lengte/hoogte/gewicht nog niet gekend. We vermoeden dat deze niet langer dan 4 meter zal worden). Graag dus een prijsberekening/offerte voor de plaatsing van de omheining (materiaal en werkuren meegerekend, incl. BTW). We opteren voor een zwarte afsluiting van draadpanelen. Graag een offerte voor de zwarte afsluiting (zonder gebogen bovenstuk). Kan u ook 2 verschillende offertes maken (1ste offerte voor hoogte 2 meter///2de offerte voor hoogte van 1,80 meter hoogte) Voorkant van het perceel = 24,17 meter (+1ste bocht) Linkerkant van het perceel = 39,21 meter (+2de bocht) + 11,18 meter (+3de bocht) + 14,18 meter (+4de bocht) Achterkant van het perceel = 15,24 meter (+ 5de bocht) Rechterkant van het perceel = 52 meter (+6de bocht)

Tuinafsluiting plaatsen in draadpanelen

Hoogte 1m80 lengte 22m (in rechte lijn) De eerste 8m klein beetje helling de 14 volgende meter vlak. + 2 panelen van 2m lang waar tussen een poort van 1m. Nu staat er een omheining , nu een nieuwe te plaatsen op grond van klant.

Draadpanelen en poort plaatsen

Vakman voor een tuinafsluiting in Bekafor Classi draadpanelen. 74 lm hoogte 1m23 te plaatsen op betonplaat. 7,30 lm hoogte 1m73 te plaatsen op betonplaat en voorzien van collfort houten latten. 28 lm hoogte 1m23 te plaatsen op betonnen keerwand langs gracht. 2 tuinpoorten 1m20, waarvan 1 voorzien van collfort houten latten. 1 tuinpoort van 1m70 voorzien van collfort houten latten. De tuinpoorten voorzien van cilinderslot Kleur groen of zwart

Haag verwijderen en draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadpanelen plaatsen ofwel een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Hoogte afsluiting 150 cm lengte 25 meter met één hoek. Poort plaatsen. Ook de haag verwijderen.