Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Draadpanelen en poort plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Draadpanelen en poort plaatsen:

Draadpanelen en poort plaatsen

Vakman voor een tuinafsluiting in Bekafor Classi draadpanelen. 74 lm hoogte 1m23 te plaatsen op betonplaat. 7,30 lm hoogte 1m73 te plaatsen op betonplaat en voorzien van collfort houten latten. 28 lm hoogte 1m23 te plaatsen op betonnen keerwand langs gracht. 2 tuinpoorten 1m20, waarvan 1 voorzien van collfort houten latten. 1 tuinpoort van 1m70 voorzien van collfort houten latten. De tuinpoorten voorzien van cilinderslot Kleur groen of zwart

Haag verwijderen en draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadpanelen plaatsen ofwel een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Hoogte afsluiting 150 cm lengte 25 meter met één hoek. Poort plaatsen. Ook de haag verwijderen.

Draadpanelen plaatsen betafence met poort

Panelen plaatsen afsluiting van 45 meter er zitten drie hoeken in en poort van 2 meter. Graag in zwart. Panelen Betafence zwart.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis en poortjes

Plaatsen van draadafsluiting (draadpanelen), bij voorkeur met betonplaat en met bovenbuis. Ongeveer +/- 1,78 meter hoog, 1 x +/- 19 meter met inbegrip van dubbele poort, en 1 x +/- 18 meter met enkel poortje.

Draadpanelen en poort plaatsen

Houtwerk te vervangen, bestaande palen eventueel te recupereren. Poort in metaal te vergroten +- 7m.

Afsluiting plaatsen

Project in 2 fases: 1 ste fase:25 meter afsluiting met een een poort; draadpanelen . 2 de fase: opscheidingslijn met buren ook een afsluitingte plaatsen , houtwerk.

Omheining plaatsen met dubbele poort

Deze zomer verhuizen wij naar de Pijpestraat 4 in Tollembeek en dienen we zo snel mogelijk een omheining te plaatsen. Om onze honden binnen te houden en toch te genieten van het uitzicht komen we al snel op draadpanelen van 2 m hoogte. De totale lengte af te sluiten is 200 meter. Dit zijn drie zijden. En een dubbele poort. Onze voorkeur gaat uit naar zwart. Indien u andere voorstellen heeft (uiteraard liefst goedkoper) zijn deze zeker welkom.

Draadpanelen plaatsen

Draadpanelen plaatsen van min.2 m hoog. zoveel mogelijk privacy dus zonder inkijk . 1 hoek 90 graden. 2 openingen voor grote en kleine poort 40 m lang