Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Drainage leggen voor paardenpiste" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Drainage leggen voor paardenpiste:

Drainage leggen voor tuin

Ik heb een tuin van 6m lang en 4 meter breed. Drainage buizen te leggen.

Drainage leggen voor paardenpiste

Vakman oor het laten draineren van mijn paardenpiste. Ze heeft een afmeting van 35 x 57m. Ze heeft een helling van 0,7% naar een beek, de zeide van 35m is gelegen tegen de beek. Ze bestaat nu uit zavel. Nadat de drainage is geplaatst zal er nog een toplaag van 15cm speciaal zand met fibers op geplaatst worden.

Drainage voorzien in tuin en grasmatten

Nieuwbouwwoning met tuin (+/- 130m2)die al afgegraven is en genivelleerd is met teelaarde en bodemverbeteraar. Helaas werd er geen drainage voorzien door de tuinman en zitten we nu met een zeer natte tuin waar we onmogelijk grasmatten kunnen opleggen. Het ligt ook helemaal niet gelijk. Graag dus voorzien van drainage systeem, effen trekken en leggen van grasmatten. Terras en omheining staan er al.

Drainage rondom woning plaatsen en grond afgraven

Wij zijn op zoek naar een firma die ons kan helpen bij het leggen van een drainage rondom ons huis. Hiernaast moet men ook grond afgraven van de oprit en het terras. De oprit is 4 x 50 meter en het terras is 3 x 9 meter. Het gaat om een halfopen bebouwing.

Drainage aanleggen

Drainage aan te leggen op weide van ongeveer 1ha - beek is langszij en iets lager gelegen beschikbaar voor afvoer van water

Aanleggen drainage

Wegens steeds wederkerende vochtproblemen bij langdurige regen hebben we besloten om ringdrainage aan te leggen rondom het huis die aangesloten zal worden op de riolering. Rondom het huis ligt momenteel kiezel. De omtrek van het huis bedraagt ongeveer 50 meter.

Drainage rondom woning

Wegens vocht binnen in huis raadt de firma ons aan om drainage te leggen rond onze woning. Rond heel de woning liggen klinkers - worden door ons verwijderd - en heeft een omtrek van 60m. Ik had graag een prijs geweten alles in begrepen.

Drainage in tuin leggen

Graag had ik een deel van mijn tuin (ongeveer 50 m²) laten draineren. Uitvoering en materiaal door aannemer aan te leveren. Eveneens dient er een acodrain geplaatst te worden van 14 lm (materiaal te leveren door aannemer) en dient een oppervlakte van 6 m² terug geklinkerd te worden (klinkers zijn reeds geleverd). Er is mogelijk om aan te sluiten op een buis die op een diepte van ongeveer 1. 5 m diep passeert (overloop regenwaterput). Indien dit niet kan zal er plaatselijk dieper moeten geïnfiltreerd worden (op een diepte van ongeveer 3 m bevindt zich zand).