Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Dubbele deur tuinhuis vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dubbele deur tuinhuis vervangen:

Dubbele deur tuinhuis vervangen

Dubbele deur van tuinhuis is verrot en scheefgetrokken. Nieuwe deuren zouden geplaatst moeten worden. Tuinhuis zelf is nog in goede staat.

Composieten- of draadafsluiting met poort plaatsen

Draad afsluiting met betonplaat of composiete afsluiting plaatsen. Deze komt aan de straatkant. Lengte is ongeveer 22 m recht met dan haaks dubbele poort + deur. Momenteel staat er een afscheiding van 1 m hoog maar deze is te laag voor de honden. De huidige afsluiting moet ook verwijderd worden uiteraard.

Tuinhuis en aflsuiting in Padoek plaatsen

Graag leveren en plaatsen van een tuinhuis in padoek met plat dak epdm. Afmeting 300 x 300 cm met dubbele deur en een oversteek zodat de deze eigenlijk 6 m breed is. Ook leveren en plaatsen van een afsluiting in padoek dit voor zo een 20 lopende meter en 180 cm hoog.

Draadafsluiting met betonplaat en poortjes plaatsen

Draadafsluiting plaatsen : 60 meter met betonplaat. Dit zijn 3 zijden. Hoogte : 1 m 80. 3 hoeken + 1 dubbele poortje + 1 deur

Omheining tuin plaatsen

Voor een renovatie bij een aangekocht huis zoeken we naar een partner om een nieuwe omheining rond de tuin te plaatsen. Het zou gaan om een afmeting ( schatting ) van +-50m 2x lengte op 22m + 3m + 5m in de breedte. Bij voorkeur standaard hoogte van circa 1. 50m met 1 dubbele deur/poort ( dit aan het stuk van 5m )

Draadafsluiting plaatsen

Graag wensen wij onze tuin volledig af te sluiten (ongeveer 90 m) + 1 dubbele deur van 3,5 - 4 m breed + 1 deur van 1 meter breed). Grote tuin af te sluiten 100 % wegens hond (met of zonder beton hangt af van mogelijkheden).

Plaatsing dubbele poort + houten tuinschermen 28 meter

Bij deze graag een offerte voor de levering en plaatsing van houten tuinschermen met onderstaande kenmerken: *'Collstrop Elegant' of andere uitvoering binnen zelfde prijsklasse * Voorzien van houten steunpalen * Betonnen steunplaat onderaan * + bijpassende dubbele deur +- 2m72 * Uitvoering werken mogen snel worden ingepland * Afmetingen: zie foto in bijlage.

Afwerken blokhut Chalet Center

Nieuwe blokhut van Biancasa, type Anthonia (3 op 3 met afdak van 3 op 3, schuine dubbele deur), Is al opgebouwd tot en met de dakplanken. Nog te doen: EPDM kleven, daksponden, dakgoot, deuren, houten vloer. Alle materiaal aanwezig. Wij zoeken iemand met ervaring in het opstellen van tuinhuizen en in het bezit van het juiste gereedschap om dit op korte tijd af te werken.