Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Frezen en zaaien van gras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Frezen en zaaien van gras:

Grond frezen en vlak trekken

Ik had graag mijn grond laten frezen en gelijk trekken momenteel is dit een oude gazon maar er staat niet veel meer oppervlakte ongeveer 400m². Ook nieuwe gazon zaaien.

Verwilderde tuin omploegen, gelijkleggen en inzaaien

Ik wil mijn achtertuin laten frezen, gelijktrekken en gras laten zaaien. Ik denk dat mijn tuin 1 are groot is

Tuin nivelleren en nieuw gras zaaien

De tuin is ongeveer 163 m² waarvan een deel gewoon onbewerkte grond is (met al dan niet onkruid) en een deel is oud gazon. Ik wil overal nieuw speelgazon (geen sportgazon). Het is mogelijk dat er een kleine hoeveelheid aarde moet bijgevuld worden. De werken kunnen in verschillende fases gebeuren , vernietigen van onkruid en bestaand gazon en later frezen, nivelleren en inzaaien.

Frezen en zaaien van gras

Ik zou graag mijn tuin renoveren beginnend bij het gazon. Het gazon is in een slechte staat (veel onkruid). Het zou dus voorbereid moeten worden om te zaaien. - +/- 1000 m2 moet gefreesd worden. - +/- 500 m2 moet opnieuw gezaaid worden. - +/- 500 m2 moet een beetje geëgaliseerd worden.

Tuin frezen, egaliseren en zaaien

We willen onze achtertuin opnieuw laten egaliseren. Het is enorm ongelijk geworden, als gevolg van werkzaamheden en woelratten. Men moet egaliseren, frezen en opnieuw zaaien. Het gaat om een tuin van 160 m².

Frezen en egaliseren tuin

Ik wil mijn tuin van ongeveer 5 are laten frezen en egaliseren. 9m breed en ongeveer 60m lang. Eventueel ook zaaien, greppel graven voor de haag . Omheining plaatsen 120m rondom de eigendom .

Verwilderde tuin zaaiklaar maken

Het betreft een stuk van net geen 3 are, er staan geen bomen op, wel struiken en wortelkluiten van struiken. We zouden dit graag laten omploegen/frezen, gelijktrekken zodat we erop gras kunnen zaaien.

Frezen van tuin en verwijderen stronken

Het betreft een terrein van +/- 8 are. Dit terrein is begroeid met bramen, varens, kleinere struiken zoals vogelkers en enkele eiken. Bedoeling is het terrein volledig vrij te maken, mits behoud van enkele eiken, de grond volledig vrij te maken van stronken, wortels van bramen en varens, diep omfrezen gedeeltelijk aanvullen met beplantbare grond, en gedeeltelijk in te zaaien met gras, maar geen gazongras, wel gras dat onder struiken en bomen groeit. Alle snoeihout moet afgevoerd worden. Op het terrein komt nadien een moestuin, enkele fruitstruiken en –bomen, en inheemse vogelvriendelijke planten.