Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Fundering voor tuinhuis gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering voor tuinhuis gieten:

Fundering leggen voor tuinhuis

Tuin afgraven en bekisting maken voor een fundering van een tuinhuis met overkapping. Ook beton gieten met wapeningsnet in het midden. Afmeting 5,84m x 3,46m

Bestaand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Bestaand 3x3 tuinhuis van >30j verplaatsen. Fundering 5x5 leggen en tuinhuis herplaatsen. Dakrand luifel mag weg. Liefst zonder afbreken en heropbouwen.

Bestaand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Wegens te dicht bij perceelsgrens. Nieuwe fundering gieten + tuinhuis verplaatsen. Houten tuinhuis met EPDM Dakbekleding van ong. 3m x 9m x 2.5m 3m opschuiven. Liefst zonder afbreken en heropbouwen. Nieuwe betonplaat gieten en nadien de oude uitbreken.

Grasmatten leggen en fundering plaatsen

Grasmatten leggen in tuin van 240m². Fundering plaatsen van 7.05m x 3.05m voor tuinhuis.

Fundering leggen tuinhuis

Betonfundering voor tuinhuis plaatsen 2.5 m × 2.5 m × 10cm.

Fundering voor tuinhuis gieten

Wij zouden 5m3 gepolierde beton nodig hebben voor de ondergrond van een tuinhuis met overkapping met afmeting 3,500m op 7,950m. Ons tuinhuis wordt geleverd in de week van 11 november en zouden deze plateau graag af hebben tegen dan.

Fundering voor tuinhuis gieten

Een fundering in beton voor mijn tuinhuis te gieten. Deze zou 10 op 4 moeten zijn. Ook het voorbereidend werk moet gebeuren.

Tuin heraanleggen

Egaliseren tuin, aanleggen pad, verplaatsen van tuinhuis (houten) Tuin : 30 m diep , 6 m breed. Pad : aanleg met kasseien. Geen fundering nodig.