Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Fundering voor tuinhuis gieten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Fundering voor tuinhuis gieten:

Fundering voor tuinhuis gieten

Wij zouden 5m3 gepolierde beton nodig hebben voor de ondergrond van een tuinhuis met overkapping met afmeting 3,500m op 7,950m. Ons tuinhuis wordt geleverd in de week van 11 november en zouden deze plateau graag af hebben tegen dan.

Fundering voor tuinhuis gieten

Een fundering in beton voor mijn tuinhuis te gieten. Deze zou 10 op 4 moeten zijn. Ook het voorbereidend werk moet gebeuren.

Tuin heraanleggen

Egaliseren tuin, aanleggen pad, verplaatsen van tuinhuis (houten) Tuin : 30 m diep , 6 m breed. Pad : aanleg met kasseien. Geen fundering nodig.

Oprit en terras aanleggen , gazon zaaien en fundering voor tuinhuis

Ik wil mijn oprit 260 m² met klinkers aanleggen. Mijn gazon 590 m² zaaien. Een terras van 72 m² en dan een tuin fundering voor tuinhuis van 24 m².

Plaatsen van fundering tuinhuis

Betonnen dek gieten voor tuinhuis met overkapping Momenteel is ondergrond gras

Metalen tuinhuis plaatsen

Wij hebben interesse in het Metalen tuinhuis 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Fundering is gelegd.

Tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouw en willen de tuin laten aanleggen (vooraan en achteraan). Nivelleren wordt binnenkort uitgevoerd door een kennis. Voor de aanleg willen we graag paden met dolomiet met stalen netten onder, planten borders afgebakend met borduurstenen, een fundering voor een tuinhuis, 2 houten terrassen en een terras met dolomiet met een overkapping van dak bomen. Ik heb een bestand toegevoegd van het gewenste tuinplan (van boven gezien).

Tuinhuis opbouwen

Betreft bouw van een tuinhuis tegen de crepie-gevel van onze woning op maat met ongeveer volgende specificaties: 1) gewapende fundering voor de gehele oppervlakte 3m* 4m 2) voorziening wachtbuizen voor tuinverlichting/zwembadinstallatie 3) bekleding strak maar geen hout bv. Trespa of vergelijkbare systemen voor een strak resultaat (zonder vijzen). 4) plat dak waar eventueel zonnepanelen op kunnen gezet worden 5) Voorziening van een aantal stopcontacten buiten en binnen 6) Een dubbele schuifdeur 7) een klein raam