Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Geluidswerende afsluiting plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Geluidswerende afsluiting plaatsen:

Geluidswerende afsluiting plaatsen

Mijn achtertuin is afgesloten met Bekaertdraad en poorten, meer dan 20 meter. Gezien mijn tuin naast drukke weg ligt wens ik geluidswerende schermen of dergelijke plaatsen

Geluidswerende afsluiting plaatsen

We hebben een geluidswerende afsluiting nodig tussen onze parking en de tuin van de buren. Aflsuiting : 36 m , en hoogte van 2 m.

Houten afsluiting zetten

Vakman voor het plaatsen van 12 meter geluidswerende of absorberende tuinschermen om de buren minder te horen. Moet tegen de haag gezet worden.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van 30 m geluidswerende tuinafsluiting langs een drukke straatkrant. Er staat nu een groene Bekaertdraad op betonplaten rond onze kontwilgen die op de scheidingslijn staan. Houten afsluiting, betonpalen met daartussen houten panelen of planken.