Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele tuinman voor "Gras maaien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met tuinmannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende tuinmannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met tuinmannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gras maaien:

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien en opfrissen. Opp. is ong. 14m x 10m. Kantjes afsteken rond terras en tuin. Klimop wegdoen met wortel van tegen de muur over een lengte van ong 10 meter. 2 a 3 Oude boomstronken met wortel wegdoen.

Tuin heraanleggen

Planten planten. Kruidenbak plaatsen. Gras verzorgen en maaien. Aankopen tuinmeubels. Tuinafsluiting met bambou plaatsen. Onkruid op terras wieden. Mini vijvertje plaatsen.

Puin en verwilderde tuin opruimen

Voor een cliënt ben ik op zoek naar iemand die een achtertuin zou willen opruimen. In de tuin ligt grof vuil zoals brikken en grote platen. De tuin is iets groter dan 650 m² en het is de bedoeling dat het grof vuil wordt opgeruimd en meegenomen. Het is niet de bedoeling dat de tuin zelf in orde wordt gemaakt (gras maaien,...), het is enkel de bedoeling om het vuil op te ruimen.

Tuin van 1000 m² onderhouden

Hovenier gezocht voor groot onderhoud van een tuin van 1000 m². Gras maaien, snoeiwerken en afval afvoeren.

Compleet en regelmatig tuin, terassen onderhoud

Tuin op regelmatige basis onderhouden dit wil zeggen: gras maaien, verticuteren, meststoffen,hagen en buxus snoeien, oprit en terassen groen verwijderen. Oppervlakte van de tuin is 20 are.

Gras maaien

ca. 1000 m² afval liefst afvoeren 2 x per maand in het seizoen Ik heb geen grasmaaier, maar kan er één - in overleg - aankopen

Verwilderde tuin van 700 m² onderhouden

Onkruid en wildgroei verwijderen en het gras te maaien. Tuin is 700 m².

Tuinonderhoud uitvoeren

Gras maaien/Hagen snoeien/Bemesten/Onkruid- en mosbestrijding/Randen snijden/Verticuteren en zaaien/Afvoer tuinafval/Opp. +/- 600 m2